Echipa PAS au început vremuri bune cu condrabandă de țigări

by admin 942 views0

Cinci persoane au fost reținute noapte trecută cu condrabandă de țigări la frontiera din zona Cahul dintre care și un angajat al Poliției de Frontieră. Astfel sa stabilit că  actualul Șef  de la Direcția SUD a poliției de frontieră Grajdieru Grigorii este omul de încredere a lui Rosian Vasiloi care se regăsește pe lista echipei Pas, cei care luptă cu corupția si cei care au toleranță 0. Defapt Vasiloi în vara anului 2019 cînd a ajuns conducător la Poliția de Frontieră a numit persoane de încredere pentru a menține sub controlul său toată cotrabanda de țigări si aloolc etilic. Anume cazul de ieri noaptea demonostrează implicarea lui Rosian Vasilio direct în schemele de contrabandă și numirea persoanelor cheie în toate regiunele țării.

Echipa noastra la contactat pe Rosian Vasiloi însă dumnealui refuză categoric să vorbească cu presa, deoarece vremurile bune au început pentru toți cei care sunt flăminzi având majoritate parlamentară și pot să își permite luxul să facă ce vor.

Felicitări stimați Moldoveni cu vremuri bune……

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>