Aveti probleme cu apa? Comandati un filtru anticalcar de la Shop-Einstal.ro!

by admin 5,366 views0

Deseori, din cauza apei calcaroase, echipamentele precum  centrale termice sau boilere se pot defecta din cauza acestuia. De ce este necesara filtrarea si dedurizarea apei? Pentru riscati sa aveti costuri suplimentare generate de defectarea echipamentelor care folosesc apa. In plus, acum exista o multime de filtre speciale care va scapa de aceasta problema definitiv. De exemplu, puteti comanda un filtru anticalcar pentru centrale termice si boilere de la Shop-Einstal.ro.

Aici am gasit un filtru anticalcar model dosamax blu cu filet ½ , ideal pentru purificarea apei, atat in ceea ce priveste apa potabila de consum, cat si in ceea ce priveste apa necesara pentru sistemul de incalzire. Modelul de filtru anticalcar poate fi instalat pe verticala sau pe orizontala, pozitia racordurilor fiind usor de schimbat cu ajutorul unui imbus. Setul include un filtru, mai multe rezerve de polifosfat alimentar si un imbus pentru schimbarea pozitiei instalarii.

In cazul in care nu stiti prea multe amanunte despre aceste filtre anticalcar, echipa de specialisti de aici va poate ajuta oricand. Desigur, montajul unui astfel de accesoriu necesita priceperea unui specialist. In mod contrar, filtrul s-ar putea dovedi ineficient, iar functionarea echipamentelor ar putea avea de suferit in continuare.

De ce sa comandati un filtru anticalcar?

Ei bine, toata lumea stie ca apa in stare pura se regaseste numai sub forma de vapori, in nori. Astfel, atunci cand ploua, apa intra in contact cu praf si alte elemente existente in aer, astfel fiind contaminata. Procesul nu se opreste aici, intrucat odata ajunsa pe pamant, apa intra in contact cu poluarea provocata de activitatile omului si desigur, apa mai trebuie sa strabata un ultim drum, cel prin care se infiltreaza prin toate straturile de sol, pana cand ajunge la destinatie.  Prin urmare, gradul de impurificare al apei difera de la o zona la alta, insa aceasta nu este niciodata perfect pura.

Ce inseamna duritatea apei ? Duritatea este reprezentata de ionii de calciu si magneziu care se afla dizolvati in apa. Ionii de calciu si magneziu ajung in apa in momentul in care aceasta patrunde prin roca de calcar. Duritatea poate avea unitati de masura diferite, dintre care se remarca gradul german si gradul francez. In ceea ce priveste tara noastra, valoarea medie a duritatii apei este de aproximativ 20 grade germane (400 grame de calcar intr-un metru cub de apa). In momentul in are este incalzita, acesti atomi se cristalizeaza si se depun, aici fiind momentul in care un filtru anticalcar trebuie instalat.

Filtru anticalcar de calitate superioara – descopera oferta Shop-Einstal!

In cazul in care apa din zona in care locuiti este foarte dura, nu mai amanati si comandati un filtru anticalcar pentru centrala termica sai boilerul ce va incalzeste apa. Polifosfatul se consuma in timp, astfel ca  filtrul trebuie desfacut si reumplut. De aceea, filtrul vine insotit de mai multe rezerve de polifosfat, care sa va ajunga o perioada indelungata de timp. Cu cat apa este mai dura, cu atat dozajul este mai mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>