Cum amenajezi o terasa verde

by admin 3,716 views0

terasa verde

Daca te-am gandit la amenajarea unei terase verzi pentru locuinta ta, trebuie sa stii ca este indicat sa lasi acest lucru pe mana spacialistilor si sa le ceri si sfatul. Terasa verde este o idee de viitor cat priveste amenajarea unei terase si a inceput sa fie o alegere tot mai facuta de catre clientii nostri, care apeleaza la serviciile echipei noastre pentru astfel de lucrari. Daca vreti sa amenajati o terase verde, echipa Odu Green Roof va sta la dispozitie cu cele mai bune materiale, o echipa specializata si cele mai inspirate idei de amenajare a unor spatii verzi.

Compania noastra este specializata in amenajarea spatilor verzi, a teraselor verzi, a acoperisurilor verzi si dispune de numeroase tipueri de vegetateie potrivite pentru orice amenajare. Terasa verde poate fi construita cu tipul de vegetateie pe care clientul il prefera si acest lucru in functie de cata disponibilitate are acesta pentru intretinerea gradinei de pe terasa. O vegetatie mai densa aplicata pe terasa presupune si o atentie mai mare din partea proprietarului, insa este in acelasi timp si mai expresiva si mai impunatoare datorita tipurilor de vegetatie prezente. Indiferent ca optati pentru un tip de vegetatie mai dens sau pentru o vegetatie mai restransa, amenajarea unei terase verzi este o idee de viitor.

Terasa verde si avantajele sale

O terasa verse are o serie de avantaje si beneficii, care o fac sa fie o alegere si o investitie care merita facuta. O terasa verde ofera o izolatie foarte buna si pastreaza o anumita temperatura constanta, vara mai rece si iarna mai cald, ceea ce reprezinta un avantaj. O alta calitate a acestor terase verzi se refera la aspectul pe care il au datorita vegetatiei, un aspect “ECO” care imbina necesarul cu naturaletea, ceea ce pune locuinta in valoare. O astfel de terasa are si o longevitate foarte importanta in timp si ramane la fel de interesanta si proaspata, datorita vegetatiei.

Daca vrei sa ai si tu o terasa perfect functionala si totodata una cares a se remarce prin aspectul natural, poti opta pentru constructia unei terase verzi, iar pentru acest lucru echipa noastra va sta la dispozitie cu cele mai bune materiale si idie de amenajare. Pentru mai multe informatii despre noi, proiecte realizate sau datele de contact ale echipei acceseaza www.odu.ro si vei gasi aici tot ce te intereseaza.

Terasa verde – o investitie de durata

Alegand sa construiesti sau sa amenajezi o terasa verde ai posibilitatea de a face o investitie de durata, o constructie functionala si utila in acelasi timp. Terasa verde te ajuta sa ai un spatiu mai curat, mai omogenizat in jurul locuintei tale si este o idee de viitor in conditiile in care, poluarea este tot mai prezenta in lumea in care traim. Astfel spatiile verzi, terasele si acoperisurile verzi vin ca o rezolvare, cel putin locala a acestei probleme si pe langa faptul ca sunt functionale, acestea mai ofera si un aspect foarte natural si foarte interesant datorita vegetatiei pe care o au in componenta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>