Hrana uscata pisici, o optiune sanatoasa si gustoasa

by admin 5,616 views0

hrana uscata pisici

Modul de alimentatie sanatos reprezinta o prioritate a zilelor noastre pentru o mare parte dintre oameni. La fel se intampla si cand vine vorba despre animalele noastre de companie. Hrana sanatoasa si alimentatia adecvata reprezinta elemente la fel de importante in dezvoltarea normala a pisicii noastre. Aici intervine hrana uscata pisici, asigurand toate substantele nutritive necesare, intr-o forma cat mai naturala pentru micul nostru prieten.

Alegerea hranei uscate pisici, adecvata tuturor nevoilor

Cei mai multi dintre oameni sunt de parere ca ingrijirea unei pisici este mult mai usoara decat a unui caine. Este adevarat ca daca o pisica are hrana, apa si o jucarie de orice fel, isi va ocupa mai multa vreme timpul, decat alte animale de companie. Ce multi oameni omit, este faptul ca alegerea hranei unei pisici se poate dovedi o reala corvoada uneori. O solutie la aceasta problema o reprezinta hrana uscata pisici. Ea asigura necesarul de vitamine, proteine si grasimi pentru o alimentatie sanatoasa. Mai mult decat atat aceasta este si echilibrata din punct de vedere nutritional, oferind tot ce are nevoie pisica noastra, pentru a avea o sanatate si longevitate de invidiat.

Aceste produse se pot gasi si pe www.novafood.ro. Aceasta companie are o indelungata experienta in ceea ce priveste hrana necesara pisicilor. Deoarece tipul de hrana uscata pisici trebuie aleasa in functie de mai multe considerente, specialistii acestei companii pot sa asigure consultanta si sfaturi in vederea algerii optime in materie. Pisicile pana intr-un an au nevoie de antioxidantii ce se regasesc in acest tip de hrana, pentru a-si intari sistemul imunitar aflat in dezvoltare. In acelasi timp, micile pisicute au nevoie de proteine de calitate superioara in vederea intaririi si dezvoltarii sanatoase a musculaturii. Totodata acest tip de hrana le asigura si necesarul de fibre pentru ca sistemul lor digestiv sa se dezvolte si sa functioneze normal. La pisicile adulte, aceasta va mentine si intari sistemul muscular, digestiv si urinar, avand in acelasi timp grija de sanatatea organelor sale interne.

Avantajele oferite de hrana uscata pisici

Cand ne gandim la avantajele oferite de acest tip de hrana, exista mai multe aspecte de analizat. Primul avantaj ar fi pretul ei mai mic in comparative cu alte tipuri de hrana. In acest fel hrana uscata pisici va fi mai eficienta, avand un raport calitate – pret superior altor poduse. Va oferi o masa delicioasa si hranitoare, ajutandu-ne in acelasi timp sa facem unele economii. Acest tip de hrana se poate gasi si pe www.novafood.ro.

Compania beneficiind de o gama foarte variata de acest tip de produse, indeplinind nevoile si celor mai pretentiosi proprietari de pisici. Un alt avantaj al hranei uscate pisici o reprezinta plusul de sanatate ce aceasta o ofera danturii, intarind dintii si prevenind depunerea placii dentare. Mai mult decat atat bucatelele uscate si crocante sunt in masura sa previna anumite probleme ale dentitiei. Nu in ultimul rand hrana uscata pisici isi mentine prospetimea mai mult, putand fi consumata intr-un interval superior de timp.

Alegeti inteligent cand vine vorba de hrana uscata pisici. Pentru un plus de calitate la preturi avantajoase, alegeti www.novafood.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>