Importanta caruciorului pentru copii

by admin 4,533 views0

carucioare copii

Este destul de important sa alegeti carucior copii de o buna calitate. E ca si cum v-ati cumpara o masina noua de care sa va folositi de fiecare data cand aveti nevoie de ea, fiind o mica asemanare intre cele doua, numai ca de carucior o sa va folositi cand doriti sa va plimbati copilul.

Ca parinte, trebuie sa aveti grija de copii si sa ii plimbati zilnic pe afara pentru a se obisnui cu aerul din jur. Aceste carucioare copii pot sa dispuna de mai multe modele care sa va fie avantajoase.

Opiniile legate de aceste carucioare copii sunt impartite, pentru ca multe femei poate nu ai folosit carucioarele din cauza faptului ca nu a dorit copilul sa stea si sunt multe mamici care sunt multumite in totalitate de folosinta unor astfel de carucioare.

Cele mai eficiente modele de carucior copii

Magazinul-mamicilor.ro nu se axeaza doar pe cateva modele de carucior copii ci echipa pune accentul pe toata gama de produse. Le facem potrivite pentru copii de la 6 luni pana la o greutate de 15 kg.

Am facut in asa fel ca spatarul sa fie reglabil si sa il puteti pune in doua pozitii, ajutat de o ajustabilitate de curea. Va punem la dispozitie centuri de siguranta, pentru a fi siguri ca nu o sa se loveasca copilul cand luati curbe.

La aceste carucioare copii aveti si o curea care va poate facilita transportul copilului pe umar, ele mai au bara de siguranta care este detasabila, rotile de pe spate dispun de frana, iar cele din fata sunt duble.

Carucior copii: curatare

Poate ca sunt momente in care puneti accentul cel mai mult pe curatarea carucioarelor si odata ce vedeti atata material si bari mai aveti putin si va lasati pagubas din simplul motiv ca e prea mult.

Dar, la acest carucior copii nici nu trebuie sa va faceti griji, curatarea se face cu ajutorul unei carpe. Pentru manere nu trebuie sa va faceti griji, se curata la fel de usor ca si materiaul.

Avantajele carucioarelor copii

De exemplu la caruciorul pentru copii Chipolino Ergo puteti beneficia de urmatoarele avantaje: plierea simpla de tip umbrela si compacta, dispuneti de un cos de depozitare destul de spatios si este realizat din materiale sigure 100%.

Trebuie sa stiti ca se vand separat accesoriile aditionale. Daca nu stiti ce sunt aceste accesorii, va spunem noi: husa pentru ploaie, plasa care este anti-insecte. In aceste accesorii intra si geanta folosita pentru infasat si umbrela parasolara.

Preturile la aceste carucioare copii sunt facute in functie de calitate si de toate accesoriile incorporate in produs.

Fabricarea produselor pe de www.magazinul-mamicilor.ro este realizata in conformitate cu standardele europene si din materiale care sa nu deranjeze pielea micutului.

Dimensiunile carucioarelor pentru copii

In functie de preferinte, aceste carucioare pot sa aiba dimensiuni separate, mai ales la caruciorul deschis, la cel inchis, la scaun, la greutatea cadrului cu roti, la greutatea scaunului si a cadrului fara roti.

Toate aceste dimensiuni va sunt oferite la fiecare produs in parte.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>