O mamă devastată a descris durerea de la prima înmormântare la care a participat vreodata

by 489 views0

Jade Smith fusese încântată să afle că era însărcinată după ce și-a văzut prietenele savurând momentele ca mămici. Primele trei 2 trimestre au trecut absolut fără nici o problemă.

 Femeia a observat la o anumită perioadă de timp că fătul nu se mai mișcă într-atât de activ ca până acum.A stabilit o întâlnire cu medicul cu care a discutat si despre diabetul gestațional în acea zi, cadrul medical a susținut că bebelusul „prospera”.

Însă viața tinerei de doar 25 de ani „s-a schimbat complet”, pentru totdeauna, doar o zi mai târziu. La o ecografie de rutina, cea de la 36 de săptămâni, viitoarea mama a fost dată la pământ, i s-a spus că bebelușul este mort în burtică.

Femeia a spus : „Moașa s-a uitat la mine și a spus doar: ” copilul tău a dispărut”. Mama mea țipa și avea o cădere. Nu am înțeles. Îmi împingem burtica așteptând ca ea să se miște.”

„După ce am născut-o și a fost așezată în brațele mele, a fost cel mai rău sentiment din lume. Înmormantarea lui Darcie-Rose a fost prima la care am fost vreodată și a fost foarte grea.

Înmormântarea a fost foarte curând după nașterea ei. Am fost în șoc tot timpul. Îmi amintesc că am vorbit cu asistenta după naștere după înmormântare și i-am explicat că nu-mi amintesc foarte multe. Pierderea ei mi-a schimbat complet viața.”

O mama devastata

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>