Parchet si tapet avantajos, la preturi eficiente, in exclusivitate la Decolandia

by admin 3,135 views0

parchet

parchet

Decolandia inseamna o marca gandita pentru a servi amenajarilor de interior si exterioare, ce propune parchet de foarte buna calitate si cu un design nou.

Decolandia incearca sa prezinte in exclusivitate acele materiale pentru designuri care intrunesc cumulat trei criterii:

  • sunt materiale sustenabile (adica procesul de creare este prietenos cu natura si pe o perioada mai lunga prezinta o varianta viabila);
  • sunt la curent cu ultimele cerinte in amenajari de interior si outdoor;
  • au o valoare mult superioara (tradusa prin durabilitate mai mare si metode de executie superioare).

 

Cate posibilitati de parchet, atatea variante potrivite pentru oricine dintre noi

 

Exista o plaja larga de esente autohtone din care se construieste parchet. Cel mai repetat folosit este produsul din stejar. Nu se face parchet exclusiv insa ,dar sidin frasin, paltin, fag, nuc, salcam, mesteacan, platan, ulm, cer, cires si un numar de alte materiale
Gama noastra va reprezenta mereu posibilitatea viabila pentru personalizarea interiorului casei dumneavoastra, fiindcă la noi veti putea opta o gama foarte diversificata de parchet, iar varianta de parchet compact autohton este una dintre cele mai eficiente variante pe care aveti posibilitatea sa le faceti cu scopul ca locuinta dumneavoastra sa contureze aspectul pentru care ati optat
Aveti posibilitatea de a va bucura de un ambient perfect instaland in interiorul caminului dumneavoastra un parchet lucrat din oricare esenta de lemn, fie ca este vorba de stejar, cires, frasin, ulm, paltin, platan, fag, mesteacan, salcam sau nuc. Sunt optiuni autohtone, care se potrivesc extraordinar oricarei locuinte romanesti.

Chiar daca optati pentru optiunea obtinuta din salcam, acest copac care face parte din specia foioase are o culoare ce poate varia de la portocaliu deschis, la verde-gri sau galben-gri. Materialul prim este destul de rezistent si gumilastic, si, chiar daca nuanta lui se inchide in viitor, acest considerent nu realizeaza decat sa-i aduca un mare castig in aer si expresivitate. Optiunea din cires are o nuanta roz spre cafeniu, ce se schimba dupa o anumita perioada, crescandu-i insa savoarea. O culoare deosebit de deschisa o are parchetul din material de frasin, fiind catalogat o esenta tare.
Oricare varianta de parchet veti alege din oferta pe care v-o oferim la dispozitie, investitia pe care o faceti va fi una normala, căci senzatia de usurare si luminozitatea arborelui natural nu pot fi atinse de niciun altfel de produs.

Tapetul, garantia beneficiului pe termen nelimitat, trainic si avantajos

Tapetul este trainic, simplu de aplicat, are un rol foarte distins si se intretine simplu. Acesta inseamna un component decorativ pentru designul de interior inca din cele mai vechi timpuri, marturie fiind produsele chinezesti si cele egiptene din acea era .
Tapetul si-a pierdut din popularitate in secolul al XIX alea, insa revenirea sa semnifica faptul ca noile caracteristici din acest moment au readus tapetul la ce era initial. Indiferent pentru ce optati, este vital sa stiti ca doar la noi veti gasi in orice moment ce aveti nevoie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>