Rafturi metalice mobile, o solutie moderna de baza

by admin 5,145 views0

rafturi metalice mobile

rafturi metalice mobile

Racksmetal.ro ofera clientilor sai rafturi metalice mobile, utile atat in mediul industrial, cat si in cel comercial. Aceste rafturi sunt realizate atat pentru paleti, amenajate pe o baza mobila, care poate fi actionata manual sau automat.

Rafturile metalice mobile ofera un avantaj superior celorlalte tipuri de rafturi, prin faptul ca face posibila eliminarea culoarului de acces, pentru a ramane doar cel de lucru. In acest mod se poate asigura accesul direct la fiecare palet. De asemenea, rafturile metalice de acest tip permit cresterea capacitatii de depozitare, fiind puse pe toata inaltimea peretului de baza. Rafturile metalice pot fi adaptate cu usurinta oricarui mediu de lucru. Iata o lista cu avantajele de care aceste rafturi dau dovada, insa lista este lunga si dorim sa va dati seama si dumneavoastra de toate aceste lucruri.

Racksmetal.ro va ofera alaturi de acest pachet de rafturi, servicii de transport gratuit, consultanta montajul rafturilor si intretinerea atunci cand intampinati o problema.

Racksmetal.ro firma care nu paraseste clientii la greu!

In continuarea acestui articol dorim sa prezentam clientilor nostri o parte dintre beneficiile rafturilor metalice mobile, sperand sa alegeti in final calitatea. In primul rand, un prim beneficiu il reprezinta accesul la fiecare palet direct, in al doilea rand, posibilitatea stocarii mai multor categorii de produse, avand posibilitatea de a le sorta cu stegulete inscriptionate de la A la Z, sau de la 1….18976 etc.

Rafturile metalice mobile au ca avantaj capacitatea stocarii marfii mult mai sigur decat intr-un depozit conventional. Ideea de rafturi mobile am dorit-o din dorinta de a usura munca echipelor din diverse firme, care se chinui atunci cand transportau materialele de constructii dintr-o parte in alta. Asadar, clientii nostri pot alege modalitatea mecanica, pentru ca intr-un timp mai scurt si cu usurinta sporita sa poata utiliza produsele din depozit. Rafturile metalice mobile sunt montate in conformitate cu cele mai inalte standarde, montajul putand fi realizat atat la noi, cat si ijn cadrul societatii dumneavoastra. Indrazniti cu incredere, firma noastra poate fi raspunsul intrebarilor dumneavoastra!

Achizitionati rafturi metalice mobile eficient si sigur!

In cazul in care v-am convins si doriti sa achizitionati aceste rafturi metalice mobile, firma www.Racksmetal.ro este pregatita sa te indrume pas cu pas asa cum a facut-o intotdeauna de-alungul timpului. Pentru inceput tot ce trebuie sa faci este sa ne apelezi la unul dintre numerele noastre de telefon: +40 729 259 437; +40 728 327 081; +40 254 613 303, sau ne puteti scrie la urmatorul email: racks . metal @ yahoo . com. In cel mai scurt timp echipa noastra de specialist va prelua comanda dumneavoastra, se va deplasa la fata locului pentru a verifica dimensiunile, iar apoi se poate apuca de lucru. Lucram sigur si meticulos pentru clientii nostri, deoarece stim ca orice eroare mica poate cauza daune majore.

Dorim din partea clientilor incredere, de restul se ocupa echipa noastra, iar pentru orice alta intrebare, neclaritate sediul nostru din Hunedoara iti este si el la dispozitie in orice moment.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>