Sisteme de irigatii – Irigo

by admin 3,202 views0

sisteme de irigatii

In programele  care fac referire mai ales  la sistemele de irigatii  sunt incluse si  un program care  priveste proiectarea aferenta sistemelor, un program ce contine  aspersoare   îngropate si  aplicaţia online ce nu o sa  implice costurii care pot sa ii ajute pe aceea care sunt posesorii unui  sistem care amplaseaza  in mod automat niste aspersoarele şi deasemeni conductele de apă , care pot sa fie oriunde , chiar si in grădina proprie.

Un astfel de sistem a avea la baza   componente ce sunt necesare pentru niste  sisteme  de irigatii  automate care anterior s-au  elaborat , ele continand cu niste aspersoare telescopice ce sunt  îngropate.

Acest tip  de aspersoarele de tip telescopic poate fi monteaza  incluisv in subteran si  montajul lor se  face numai  o  dată, dupa care  se conecteaza , utilizandu-se pentru asta niste  conducte de apă. Aspersoare se vor ridică deasupra solului si pot uda  numai acolo unde e  necesar sa se faca  asta.  Dupa ce se va finaliza  actiunea de udare,  aspersoarele  dispar din nou , acestae ramamanand pana la o data viitoare, dar ascunse sub gazon.

Ca sa vedem  combinaţia  cea mai  potrivită din  grădina si deasemeni  dintre componentele care sunt incluse in  sistemele de irigatii, putem   începe prin a desena  propria  grădini dupa acre  se  adăuga si aspersoare, cate unul pe rand .

Totul  in cazul acestor sisteme, este  facut automat,  acestea  functionand  ca si baza a unui algoritm logic presetat la  aspersoare  si cel al  conductelor de apă ce sunt amplasate in mod automat. Prin accesarea  site-urilor  si al aplicatiilor ce pot sa se gaseasca  aici , in cadrul site-urior, practic cu numai 2 click-uri putem  avea  gata intreg  planul.

Lista de produse ce trebuie sa fie achizitionate

Ce e nevoie sa aiba cel care este viitorul posesor al acestor sisteme include in  tipărirea sau in   transmiterea prin intermediul  email-ului,  firmei ce e neaparat specializata in aceste  sisteme a listei de cumpărături si apoi clientul  poate sa mearga cu  lista la acele  magazine ale firmei alese.

Aici pot fi obţinute schemele tehnice şi deasemeni instrucţiunile specifice de utilizare ce sunt necesare la  montajul  sistemelor de felul acesta.

Programul  mai sus in discutie poate  oferii niste scheme tehnice si desemeni  multe  instrucţiuni ce se considera a fi foarte utile, care sunt necesare in  momentul in care se instaleaza  sistemele  de irigatii pe care le avem in propriile  gradini.

Sistemele automate specifice irigarii

Multi dintre clientii care isi doresc  sistemul acesta nu stiu si de faptul ca la inceput, in  faza initiala, va fi  nevoie de  multe pentru a avea un astfel de sistem automat . Raspunsul care e dat de catre specialisti e unul simplu : in cazul in care sunteti satui  să toto udaţi  manual  gazon din  curte si vreti  sa puteti avea  timp liber cat si  confort ceva  mai mare, acelea care se mentioneaza  mai sus sunt doar  cateva dintre motivele pentru care ne-am decis ce anume trebuie sa alegem la un  sistem automat care privesc irigatiile.

Pompele ce sunt cunoscute cu denumirea de Premium 5500/5 , sunt niste  pompe din inox , ele folosindu-se mai ales la puţurile  de adancime  care au un diametru ceva mai   îngust.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>