Acest pește este foarte dăunător pentru sănătate

by autor 581 views0

Peștele care este preferat de români, este un hibrid descoperit de chinezi. Multă populație nu cunoaște proveniența acestei specii așa că continuă să-l consume.

Această specie este numită pangasinul fiind iubit de mulți români pentru că în primul este ieftin în comparație cu alte specii. De asemenea acesta nu are multe oase și nici un miros pregnant de pește, care poate fi un inconvenient.

Peștele dat vine din apele Vietnamului, râul Mekong, cu apa foarte poluată. Cauza principală fiind amplasare fabricilor pe malul râului și au fost depistate cazuri când foarte multe deșeuri de l afabrică pătrund în apă. Această specie de pește este creată pentru a trăi în aceste ape murdare. Acesta a fost special pentru a avea o rezistență crescută la toxinele prezente în apa cu pricina şi, mai mult, consumă aceste toxine, fiind un proces de curățare a apei.

Nutriția acestui pește fiind toată viața cu toxine, microorganiste și bacterii, resturi de peşti morţi, uscaţi şi măcinaţi sub forma unei pudre și din acest motiv mai poate denumirea de pește sanitar.

Chiar dacă sunt aceste aspecte, fiecare consumator rămâne să decidă dacă îl va mai procura.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>