Anchetatorii au facut o descoperire de ultima oră în apartamentul închiriat de pedofilul olandez

by 597 views0

Anchetatorii au facut o descoperire de ultima ora in apartamentul inchiriat de pedofilul olandez in Bucuresti. Luni a fost precizat de către IGPR ca olandezul banuit ca ar fi omorat-o pe Adriana, fetita de 11 ani din Dambovita, s-a sinucis, din păcate nu se cunosc încă motivele care l-au făcut pe acesta să decurgă la acest pas. Johannes Visscher a ajuns in Romania miercuri si a plecat sambata, el petrecand in tara noastra 3 zile. Acesta a plecat dupa crima, insa inainte a fost contactat de anchetatori.

Astazi, anchetatorii au descins in apartamentul inchiriat de olandez in Bucuresti, dar si acasa la locuinta acestuia din Olanda. Conform Romania TV, in apartamentul din Bucuresti au fost gasite probe biologice care arata ca barbatul a intretinut relatii sexuale. Acum, oameni legii vor face verificari pentru a afla daca persoana cu care olandezul a intretinut raporturi sexuale a consimtit sau a fost constransa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>