Cand, cum si mai ales de ce sa apelezi la Ikosar atunci cand ai nevoie de benzi transportoare

by admin 2,863 views0

Compania Ikosar raspunde tuturor solicitarilor tale si iti vine in ajutor cu solutii practice pentru o gama larga de necesitati. Indiferent de marfa pe care o comercializezi, pentru a eficientiza productia ai nevoie de diferite modele de benzi transportoare. Acestea te ajuta sa economisesti timp si resurse.

De ce ar trebui sa apelezi la Ikosar pentru a beneficia de benzi transportoare?

Clientii care au colaborat cu Ikosar pana in prezent au pornit de la aceeasi intrebare. Dupa ce au testat produsele pe care renumita compania le produce, clientii au putut confirma calitatea acestora. Produsele s-au pliat necesitatilor consumatorilor si au rezistat in diferite conditii de lucru. In prezent productia de care se bucura compania Ikosar este destul de generoasa si cuprinde o gama larga de benzi transportoare. In afara de acestea producatorul promoveaza si covoare din cauciuc, covoare si platforme electroizolante, curele late de transmisie, cutite razuitoare si garnituri cauciuc.

Ce tipuri de benzi transportoare gasesti la Ikosar? Fiecare client are necesitati diferite si pentru fiecare in parte Ikosar gaseste solutii adecvate. Productia nu se limiteaza doar la benzile transportoare cu insertie textila de uz general. Desi acestea sunt cele mai solicitate, Ikosar executa si benzi transportoare cu racleti transversali si velkanta, benzi transportoare cu racleti Chevron turnati, benzi transportoare cu fata antiderapanta tip NONSKID si benzi transportoare cu aplicatii speciale. Pentru fiecare model in parte compania poate realiza benzi transportoare de diferite dimensiuni, iar modelele speciale pot avea numar diferit de insertii.

De unde stii ce tipuri de benzi transportoare sa alegi? Ikosar te ajuta sa alegi cel mai bun produs, in functie de marfa pe care doresti sa o manevrezi. Benzile transportoare cu racleti transversali si velkanta sunt ideale pentru transportul produselor pe distante scurte. Benzile transportoare cu racleti Chevron turnati sunt ideale pentru transportul materialelor de tip piatra, nisip, ciment sau var, pentru transportul materialelor din lemn, pentru rumegus sau cereale, dar si pentru transportul deseurilor. Benzile transportoare cu fata antiderapanta tip NONSKID pot avea profil super NONSKID (idele pentru transportul materialelor grele, care au un volum mare) sau profil normal NONSKID (idele pentru transportul materialelor usoare, fragile, alunecoase si umede). Benzile transportoare cu aplicatii speciale sunt mai rar utilizate si isi gasesc intrebuintarea in industria de prelucrare a lemnului, industria alimentara si nu numai.

Cat sunt de rezistente aceste benzi transportoare? Rezistenta depinde foarte mult de modul in care produsul este folosit. Este important sa se aleaga de la inceput o clasa corespunzatoare de rezistenta a benzii si un tip de invelis adecvat. Toate detaliile tehnice sunt stabilite in functie de lungimea tronsonului, de cantitatea si tipul materialului ce urmeaza sa fie transportat.

Cum poti sa apelezi la Ikosar pentru benzi transportoare?

Asa cum am mentionat anterior Ikosar raspunde prompt solicitarilor, indiferent de complexitatea acestora. Pentru fiecare client in parte compania gaseste solutii adecvate, la un raport optim calitate-pret. Comenzile se pot realiza telefonic sunand la numarul de telefon 0744.518.838, dar si online prin intermediul adresei office@ikosar.ro. Ikosar executa benzi transportoare rezistente, personalizate in functie de necesitatile clientilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>