Usi din sticla

by admin 6,901 views0

usi de sticla

Usile de sticla sunt cele care pot sa dea spatiului unde acestea sunt plasate un aspect elitist insa in acelasi timp si aspect rafinat. Prin utlizarea acestor feronerii ce sunt unele de cea mai buna calitate se pot oferi usilor din sticla niste finisaje atente si avand aspect high-tech.

Tehnologia incorporata in astfel de usi care sunt unele folosite de firma ce executa montajul este unul important si trebuie in primul rand sa fie de top astfel incat la final sa satisfaca acele cerinte pe care le are clientul si deasemeni firma executanta sa poata fi mandra cu precadere de durabilitatea si de numarul mic al acestora , fiind inexistente reviziile ulterioare ale acestora .

Usile facute din sticla ce sunt montate folosind materiale de buna calitate pot sa ajunga la o durata optima in privinta functionarii pentru perioade ce ajung si pana la cativa zeci de ani.

Aceste tipuri de usi de sticla pot sa fie conectate la un sistem de carduri si deasemeni la anumite nivele de acces individualizate, acestea fiind monitorizate in ceea ce priveste accesului delimitat fata de usile care sunt instalate.

Usile de sticla ce au toculde lemn sunt usi deosebite, acestea sunt estetice avand ca principala caracteristica in primul rand usurinta in ceea ce priveste intretinerea si durabilitatea. Un astfel de gen de usi din sticla pot oferii multiple posibilitati in ceea ce priveste personalizarea si pot sa fie facute in primul rand din sticla clara, este sablata, clear vision aceasta sticla fiind pictata sau vopsita. Tocurile usilor pot sa aiba finisaje diverse si deasemeni o gama larga de modelele de feronerie – respectiv cele cu butuc, cele la cheie, acelea care sunt fara butuc dar cu cheie sau acelea care sunt de inchidere WC.

Grosimea unei astfel de usi poate sa ajunga pana la 8 sau maxim 10 mm.

Usile din sticla ce au tocul din aluminiu pot sa aiba montate si diverse tipuri de balamale insa si incuietori. Culoarea in ceea ce priveste tocul la aceste usi poate fi standard si deasemeni din aluminiu natur dar exista incluiv posibilitatea ca ele sa fie redecorate in niste culori care fac parte din paletele culorilor RAL.

Si acest caz, sticla are grosimea de circa 8 cel mult 10 mm si o foaie de sticla ce poate fi personalizata in primul rand printr-o vopsire, ori prin sablare , avad autocolant sau picturi.

In cazul montajului pot sa fie utilizate 2 maxim 3 balamale , diferenta facand-o dimensiunile golului de la usa.

Exista anumite usi ce sunt din sticla dar fara toc ce confera atat eleganta dar in acelasi timp ii pastreaza si functionalitatea. Ele pot sa se deschida in orice sens si pot oferii posibilitatea opririi la un unghi de 90 de grade. www.studio-vitralii.ro

Dintre aceste usi glisante, cele care au prindere pe perete au caracteristic faptul ca pot sa ofere luminozitate si un spatiu in orice interior. Aceste tipuri de usi sunt o varianta care e considerata ca cea mai buna in ceea ce privesc spatii inguste putand fi utilizate oriunde intr-o locuinta, sau intr-un birou dar la fel de bine pot fi montate si ca sa delimiteze o zone de un dressing room.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>