Cauti apartament, casa sau chirie alege siteul specializat in anunturi imobiliare

by 3,516 views0

In momentul in care cei ce sunt viitorii clienti pe care ii vor avea firme de imobiliare iau decizia de a apela la serviciile lor, in mod firesc vor avea o serie de intrebari care sunt legate de colaborarea cu astfel de firme.

Intrebarile care se pun cel mai des de catre viitorii clienti  sunt cele mentionate mai jos, ele fiind acelea la care clientii pot primi raspunsuri competente de la specialistii din domeniu.

Una din aceste  intrebari,  pusa in mod frecvent, este legata de modalitatea prin care anunturile imobiliare poate fi adaugate si mai ales vazute in cadrul site-urilor de specialitate.

In momentul in care un client este prima data pe un astfel de  site cu anunturi imobiliare sau ar vrea  să adăuge un anunţ , in cadrul site-ului poate sa  gaseasca  rapid formularul de adăugare pe care trebuie sa il foloseasca in acest sens.

Dupa aceea, pentru a activa contul, este important sa utilizeze  instrucţiunile care au fost anterior  primite de catre client, prin e-mailul care e mentionat de catre acesta.

După înregistrarea  pe site ulterior sa va obtine o parola dupa care, daca  este uitata, site-urile  sunt dotate cu un anumit  butonul prin care i se poate reaminti parola celui care o solicita, aceasta  fiind transmisa clientului prine e-mail sau exista si posibilitatea ca aceasta sa fie resetata cu alta, ce va fi  aleasa din nou de respectivul client.

Pentru înregistrarea pe site a unui anunt imobiliar, trebuie sa utilizati un formular destinat special inregistrarii care poate sa fie actionat numai printr-un click simplu.

Clientul are incluisv opţiunea de alegerea a acelui tip de înregistrare, în calitate de persoană fizică insa si de de persoană juridică, aceasra fiiind cu precadere destinata agentiilor.

 Condiţiile specifice de utilizare al unui website

Pentru citirea termenelor  si condiţiillor ce privesc utilizarea  website-urilor, sunt indrumati prin informatiile care sunt afisate pe  site-urile de specialitate, destinate anunturilor imobiliare cum ar fi www.imobi.md .

Anunţurile pot fi reînnoite de acele persoane care sunt deja înregistrate pe respectivul site. De asemeni, dupa ce a expirat anunţul, este foarte posibil sa fie reactivat.

Plasarea anunţurilor pe site-urile de specialitate care contin date despre imobile, site-uri care au acelas profil, sunt de regula gratuite şi pot fi inregistrate într-un număr nelimitat. Dar, trebuie sa tinem cont ca abuzurile sunt  pedepsite, incluisv prin ştergerea respectivului anunţ postat, care nu indeplineste conditiile obligatorii.

Activarea contului poate sa fie facuta de catre orice client numai prin intermediul instrucţiunilor care au fost trimise prin e-mail. In cazul in care totusi contul nu poate fi activat, ce este recomandat sa faca respectivul client al site-ului detinut de  firma de  imobiliare,  este sa ii contacteze pe cei care sunt  specialisti in acest domeniu.

Anunţurile ce sunt postate de catre orice client,  pot fi păstrate pe site, pentru un termen nelimitat.

In cazul sau momentul in care orice client isi doreste sa faca anumite  modificari la conţinutul anunţului,  el poate sa faca aceasta operatiune insa numai el, nu alta persoana, sau utilizator, lucrul acesta fiind posibil  prin accesarea propriul cont.

Serviciile ce pot fi oferite pe site-urile acestea  de profil sunt adresate cu precadere persoanelor fizice cat si celor juridice care sunt in prealabil  de acord cu  termenii legali cat şi cu condiţiile prevazute in respectivul document.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>