Dosar penal pentru compania de construcții a drumului Craiova-Piteşti

by 607 views0

S-au terminat lucrările de reparație a drumului Craiova-Pitești. Lucrările la primul tronson, de 17 kilometri, au fost oprite la nici trei  luni de la începerea lucrărilor deoarece fermierii au depus plângeri.

Începerea lucrărilor s-a făcut cu mare fast, cap de coloană şi câteva borduri puse ca piatră de temelie cu Liviu Dragnea. Drumul nu a mai înaintat aproape deloc, chiar la moment oficialitățile de bucură doar de marginea trotuarului.  Drumul dintre Piteşti şi Craiova ar urma să aibă 120 de kilometri şi va costa aproape 420 de milioane de euro.

Constructorul  Lia Olguţa Vasilescu, deputat s-a ales cu plângeri pentru că au intrat pe terenurile cu recoltă a anumitor fermieri și firme, deși terenul era expropriat, recoltele nu erau expropriate. Urmează ca în momentul în care roada va fi recoltată lucrările de construcție să continue.  Sitiație care doar în România se poate întâmpla, nu am auzit în altă țară ca constructorul să se aleagă cu plângere penală.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>