Cele mai bune servicii de amenajare si intretinere spatii verzi din Timisoara le gasiti la Coman Spatii Verzi

by admin 6,152 views0

De cele mai multe ori, consideram ca este suficient sa ne amenajam gradina, sau sa apelam la o echipa de specialisti cu experienta si renume in proiectarea si amenajarea de spatii verzi. Iata ca nu este suficient acest lucru, ci este nevoie de mult mai multe actiuni pentru ca o gradina sau un spatiu verde sa arate bine pe tot parcursul anului, si de-a lungul unei perioade indelungate de timp, nu numai atunci cand este specialistii va amenajeaza gradina. In cazul in care si pe dvs. va intereseaza ca gradina dvs. sa fie frumoasa indiferent de anotimp, va invitam sa chemati specialistii Coman Spatii Verzi pentru a va oferi servicii de cea mai buna calitate de intretinere spatii verzi in Timisoara!

Ce presupun serviciile de intretinere spatii verzi?

Nu este simplu sa pastrati un aspect placut al gradinii dvs. Daca nu aveti nici cunostinte de specialitate in domeniu, si nu dispuneti nici de prea mult timp pentru a va ocupa asa cum se cuvine de spatiul pe care il aveti la dispozitie, nu trebuie sa disperati! Nimeni nu va va ajuta mai bine decat o fac cei de la Coman Spatii Verzi. Spre exemplu, niciun spatiu verde nu ar mai fi “verde” fara un gazon proaspat. Gazonul insa trebuie tuns, reinsamantat, plivit de buruieni, fertilizat, ierbicidat, aerat, tavalugit. Daca la doua-trei din aceste activitati v-ati descurca destul de bine, restul raman o enigma pentru dvs.

De asemenea, din nicio gradina sau spatiu verde nu lipsesc plantele, florile, plantutele decorative, care trebuie cosmetizate si au nevoie constanta de tratamente fitosanitare pentru a se dezvolta asa cum se cuvine. In plus, pe langa toate aceste servicii, cei de la Coman Spatii Verzi va pot asigura si intretinerea arborilor, pomilor fructiferi si arbustilor. Cu siguranta va place sa mancati fructe proaspete, ecologice din propria gradina, dar stiti sa toaletati pomii, sau sa ii stropiti, sa ii tratati impotriva daunatorilor si bolilor? In ceea ce priveste sistemele de irigat montate in gradina dvs., echipa Coman Spatii Verzi se ocupa de intretinerea acestora, si anume de mentinerea unei bune functionari a acestora, inlocuirea pieselor defecte, si chiar programarea computerului, in functie de anotimp!

Lucrari de intretinere spatii verzi, de calitate, asigurate de Coman Spatii Verzi

In categoria lucrarilor de intretinere spatii verzi, intra si taierea copacilor, curatarea terenurilor, a iazurilor, dar si deszapezirile, nu numai toaletarea arbustilor si taierea gazonului. Daca intretinerea gradinii dvs. este mai dificila decat ati fi crezut, lasati acest lucru in seama specialistilor! Apelati la Coman Spatii Verzi pentru cele mai bune servicii in acest sens!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>