Reparatii cutii viteze automate

by admin 7,096 views0

repartii cutii viteze automate

Firmele ce au un renume in ceea ce privesc reparatile cutiilor de viteze automate pot sa ofere oricarui client serviciile cele mai bune din pucnt de vedere calitativ in ceea ce priveste aceste reparatii efectuate asupra autoturismelor.

Pentru ca lucreaza cu producatori care fac parte dintre cei care sunt cei mai renumiti din lume, producatori ai pieselor de schimb si sunt membrii ai unor asociatii si cluburi din acest domeniu , aceste firme pot sa prezinte si sa ofere clientilor, servicii de cea mai buna calitate ce se pot vedea chiar pe site-urile si paginile online ale firmelor care efectueaza reparatii cutii viteze automate , asa dupa cum este spre exemplu si www.reparatiecutieautomata.ro .

Service si reparatii

Unul dintre principalele serviciile oferite catre service- urile auto este cel de reconditionare al cutiilor automate. Prin aceasta reparatie se elimina pierderile evenntuale de ulei.

Specialistii din domeniul acesta pot sa execute reparatii pentru defectiunile cutiilor de viteze care pot fi de unul din urmatoarele tipuri:

  • electronice;
  • hidraulice;
  • mecanice.

Firmele specializate au in cadrul serviciilor si pe cele de vanzare al pieselor aferente cutiilor de viteza automate ,fie ele manuale sau cutii tiptronice .

Sunt deasemeni achizitionate de service-uri, cutii ce viteze automate rezultate din cadrul dezmembrărilor si care pot asigura filtre al oricarui tip de cutie automata.

Atunci cand decidem ca trebuie facuta reparatia cutiei de viteza intr-un service specializat, cu siguranta diagnoza este facuta gratuita, si deasemeni pot fi facute si verificari asupra uleiului si alte verificari , ce sunt oferite tuturor clientilor gratuit de majoritatea service-urilor.

In afara de personalul calificat si de calitatea serviciilor de reparatii efectute la cutiile automate, specialistii isi asigura clientii ca detin tehnologii avansate ce sunt utilizate in cadrul verificarilor si in timpul reparatiilor cutiilor de viteze automate ce pot fi efectuate.

Service-ul este efectuat in mod normal cu masinile speciale de curatat piese, la fel ca si verificarea si reparatiile ce sunt efectuate la blocurile de valve.

Un alt serviciu care este oferit in mod gratuit de companiile specializate este cel de tractare gratuita, de la locul in care s-a produs defectiunea pana la service.

Costurile reparatiilor

Cand avem nevoie de astfel de reparatii ale cutiei automate de viteza si credem ca ne va costa mult prea mult, recomandarea specialistilor este ca inainte de a orice concluzie , sa facem o consultare a site-urile firmelor de profil, cu precadere in cadrul sectiunilor de preturi aferente manoperei si al reparatiilor cutiilor automate. Aceste preturi concureaza ca si nivel cu preturile marilor companii care pot activa in Europa.

La noi, firmele specializate in reparatii sunt considerate ca fiind de prim loc in ceea ce priveste raportul calitate-pret .

Pentru a se putea intelege cat mai bine ce inseamna efectuarea unei astfel de reparatii a cutiei de viteza automate si deoarece se doreste de catre service-uri sa ofere transparenta totala in privinta relatiei cu clientii, specialistii aduc de multe ori precizari diverse in cadrul paginilor online cat si pe site-urile oe care le au acest service-uri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>