Rafturi metalice de calitate

by admin 2,509 views0

rafturi metalice

Pe piata aferenta rafturilor metalice sunt multe tipuri si dintre ele, clientii  pot sa-si alega oricare  sortiment ce il considera  potrivit pentru spatiului montat. Unele dintre modelele de rafturi mobile  au caracteristicile mentionate de catre specialisti pe site-uri de specialitate cum este si www.racksmetal.ro.

Rafturi metalice mobile sunt utilizate cu precadere in spatii de depozitare inalte, care sustin diverse  marfuri diversificate sau de picking, unde localizarea si accesul spre  ele trebuie sa fie unul rapid. In functie de inaltimea spatiului unde sunt asezate marfurile, pot sa fie alimentate unul, sau doua ori trei niveluri ce sunt necesare pentru accesul pietonal. Rafturi metalice ce sunt proiectate, au o infrastructura ce este facuta din niste rafturi usoare, dar si medii sau sunt facute din paleti. Pe culoarul de acces e montata intotdeauna podeaua, aceasta putand aduce un aport de rigiditate bun pentru intregul ansamblu.

Caracteristicile speciale ale rafturilor mobile

Principalele caracteristici pe care le au rafturile mobile sunt:

  • Inaltimea care este de cel mult 9 metri;
  • finisajele care sunt de cea mai buna calitate, obtinute in urma vopsirii sau prin zincare;
  • latimea pe care o au culoarele de acces care ajung la 1400 mm.

Caracteristicile pe care le au podelele sunt, asa cum mentioneaza specialistii:

  • o podea care efacuta din tabla zincata plina sau si una perforata;
  • profilarile sunt antiderapante.

Un alt tip al rafturilor metalice este cunoscut si se gaseste pe piata fiind reprezentate de platformele mezanin. Ele sunt utile cu precadere in cazul spatiilor inalte folosite pentru depozitare, ele avand depozitate  marfuri diverse de picking care este nevoie sa poata fi localizate intr-un mod rapid ca si  rafturile ce pot facilita un acces foarte rapid, imediat la astfel de marfuri. In functie de cat este inaltimea pe care o are spatiului, pot fi amenajate unu sau doua, chiar si  trei niveluri in scopul de a facilita accesul pietonal. Platformele mezanin sunt niste platforme proiectate pentru a obtine o infrastructura formata din rafturi usoare ori din rafturi medii. Pe culoarele folosite pentru acces, e montata intotdeauna podeaua, aceasta aducand un plus real in ceea ce priveste rigiditatea intregului ansamblu.

Caracteristicile platformelor mezanin

Principalele caracteristici ale unei astfel de platforma sunt reprezentate de:

  • inaltimea care sa fie de cel mult 9 metri;
  • la finisaje,  vopsirea sau zincarea lor.

Ca si caracteristici pe care le au  podelele, se i mentiona urmatoarele:

  • podelele sunt confectionate din tabla zincata plina sau tabla perforata;
  • podelele sunt intotdeauna antiderapante;
  • podelele au latimea culoarului de acces, de pana la 1400 mm.

Un alt tip de rafturi metalice este cel considerat a fi raftul – Unimondial. Acesta e fabricat in mod integral din elemente compuse dintr-o tabla de otel cu grosimi diferite, vopsite in camp electrostatic. In cea ce priveste conceptia lui constructiva, e posibil  montajul dar si demontarea in cazul politelor, cu efort minim. Montajul acestor rafturi poate fi facut inlantuit.

Elementele metalice pe care le au aceste rafturi, sunt elemente fabricate prin rolari si stantare insa si cu folosindu-se sudarea facuta in puncte, folosindu-se in scopul acesta masini unelte ce sunr de inalta precizie, astfel putand sa fie obtinuta toleranta stransa in  privinta dimensiunilor functionale.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>