Inchirieri masini Bucuresti

by admin 5,957 views0

inchirieri masini bucuresti

Inchirierea masinilor care se poate face in Bucuresti poate sa fie facuta chiar si printr-o simpla rezervare ce este solicitata catre una din firmele care pot sa  asigure astfel de tipuri de servicii .

Rezervarea poate fi facuta prin completarea unor  date ce sunt obligatorii si  cerute de catre firmele care inchiriaza astfel de  mijloace auto de transport adica locatia de livrare si data ca si ora stabilite pentru ridicarea si data cat si ora la care poate sa fie facuta predarea masinii inchiriate, ca si numarul de persoane si multe alte date.

Din Bucuresti pot fi inchiriate incluisv masini ce sunt necesare pentru transferurile facute spre aeroport.

Clientilor le poate fi  inchiriata masina numai in baza incheierii unui  contract prin care ei  pot sa ia cunostinta de toate datele si conditiile.

 

Preturile de piata specifice inchirierilor de masini in Bucuresti

 

Pretul specific de inchiriere al unor  masini in Bucuresti dar   nu umai aici, cuprinde si o asigurare facuta  autoturismului, una de tip RCA  si Casco , plus plata taxei de drum , ca  si uzura anvelopelor, la care se adauga  intretinerea in mod uzual in service , cart si asistenta care este asigurata timp de  24 de ore, adica  pentru toata ziua , in cele 7 zile ale saptamanii in cazul in care accidentul in care poate sa fie implicata  masina fac sa devina nedeplasabila .

Unul din costurile care in mod normal  nu va fi  inclus in costul specific al vulcanizarii se inregistreaza in cazul in care  firma care inchiriaza a stabilit  ca eventuale probleme sau accidente se fac din vina clientului .

Pretul acseteia de regula este stabilit in euro  si este mentionat  pe prima pagina a contractului fiind platit in mod integral inca din prima zi ,  cad clientul preia  masina care a fost inchiriata .

In cazul cand se doreste sa fie facuta livrarea masinii catre o  alta locatie decat cea care se gaseste la centru de inchiriere , de regula fiecare client este obligat  sa efectueze plata si a taxei care se va putea ridica si la circa 0,2 euro/km.

Se mentioneaza  si conditii contractuale asa cum ar fi  limitarea ce se face  la maxim 300 km/zi si atunci cand  masina se va inchiria pentru cel mult 3 zile sau poate chiar si mai putin.

Astfel de conditii si deasemeni preturile generale folosite pentru  inchirieri ale masinilor care sunt in Bucuresti folosind firmele specializate.

 

Prevederile prevazute in cadrul contractelor de inchiriere

 

Se mentioneaza  in cadrul contractelor specifice de inchiriere si prevederi speciale pentru acele cazuri in care poate aparea avaria in care autorii vor ramane necunoscuti , in cazul acesta fiind predate catre firme de catre client si autorizatia pentru reparatie sau in cazurile in care accidentul a fost produs din cauza clientului caz incare clientul e nevoit  sa poata predea firmele autorizatiei specifice de reparatie insa in aceasta trebuie  mentionat faptul ca masina nu este  condusa in baza procesului verbal, ce este sub influienta consumului  bauturilor alcoolice si deasemeni trebuie sa predea  procesul verbal ce a fost intocmit de catre politie .

In momentul in care slusiv e produc anumite accidente ce sunt excusiv din vina altui sofer ce a fost participant in trafic , trebuie sa se predea  clientului autorizatia de reparatie si procesul verbal ce a fost  intocmit de catre politie  si deasemeni copia asigurarii RCA .

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>