Certificat energetic: rapid, ieftin si eficient

by admin 3,098 views0

certificat energetic

Stim ca doriti certificat energetic si ieftin si eficient, dar si rapid pentru o posibila constructie care o aveti amplasata in orasul Bucuresti sau poate chiar in judetul Ilfov, deoarece noi in aceste zone de limitam serviciile.Astfel incat odata cu benerificerea serviciilor noastre, va garantam ca certificatul energetic este esential, mai ales ca este ieftin si o sa fie exact cum v-ati dorit. Pretul porneste in general de la 130 lei si include doar zona judetului Ilfov si Bucurestiul.

In general, pretul unui astfel de certificat energetic se poate stabili in functie de numarul camerelor pe care le are suprafata construita, de metrii patrati benefici, iar in acest fel o sa stiti exact cat trebuie sa platiti.

Eliberarea certificatului energetic.

Daca credeti ca eliberarea unui astfel de certificat energetic va aduce taxe suplimentare, atunci va inselati amarnic, deoarece noi vi-l inamanam fara a mai va lua alte sume considerabile, adica vi-l dam fara a mai plati ceva in plus.

Preturile pe care noi vi le oferim de la bun inceput, acelea sunt si finale. Asa ca nu trebuie sa va faceti griji in legatura cu schimbarea pretului, pentru ca nu o sa fie asemenea lucru.

Noi avem o echipa doar de ingineri care au specialitate in acest domeniu si tocmai de aceea va putem elibera certificate energetice dispunand de o performanta exceptionala, in conditii optime date de catre Ministrul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice.

Certificatul energetic: actele care sunt necesare pentru obtinerea sa.

Daca nu stiti exact ce acte va trebuie si doriti sa obtineti un astfel de certificat, noi va stam la dispozitie si va oferim exact ce aveti nevoie.

Actele necesare pentru obtinerea unui astfel de certificat energetic sunt reprezentate de:

  • Informatiile necesare legate de constructia pe care o aveti
  • Informatii legate despre materialele din care este construita casa
  • Data PIF
  • Orientarea cardinala si planurile locuintei
  • Cati utilizatori exista?
  • Si datele care privesc consumul lunar de apa calda si consumul de energie raportat anual

Nu trebuie sa uitati despre Cartea tehnica a constructiei, pentru ca ea este un document foarte important, astfel incat puteti continua cu documentatia referitoare la baza cladirii in momentul in care a fost ridicata.

Obtinerea certificatului energetic.

Nu trebuie sa va faceti griji, deoarece daca doriti sa obtineti un astfel de certificat energetic, va asteptam sa ne contactati, iar in acest fel va oferim tot ce veti nevoie si tot ce trebuie sa stiti.

Noi va oferim ocazia sa o faceti si telefonic, gasind numarul pe site-ul www.certificatenergetic1.ro, sau chiar pe e-mail, fiind mult mai benefic chiar si pentru dumneavoastra si astfel stiti ca dorinta va este indeplinita in cel mai scurt timp posibil.

Pentru acest certificat energetic noi vom stabili, bineinteles impreuna si cu dumneavoastra pretul de care trebuie sa beneficiati, astfel incat sa fie in propriul avantaj si un pret raportat si la calitate.

Va oferim consultanta si multe beneficii, mai ales cand este prima oara cand apelati la noi. O sa va explicam exact in ce consta acest certificat si care sunt beneficiile lui.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>