Cum să împărțiți banii în cuplu

by 452 views0

Atunci când merge vorba de administrarea banilor în cuplu pot apărea careva dezacorduri din simplu fapt că fiecare își are punctele sale de vedere cu privire la bani. Motivul principal de la care apar certurile este gestionarea incorecta a banilor, sau în genere, lipsa lor. Banii pot distruge definitiv o relație și ii transformă pe doi oameni care se iubesc în dușmani.

1. Identificarea obiceiurilor financiare

Cel mai important este să acordăm atenție posibilității financiare celuilalt. Pentru că de multe ori se  întâmplă ca unii să se despartă din motiv că partenerul nu aduce suficienți bani acasă, sau că unul cheltuie mai mult decât altul. Odată ce ați trecut de etapa îndrăgostelii de la început, încercați să aflați ce-și dorește fiecare din voi. Identificați ce reprezintă banii pentru fiecare din voi. Cum îi administrați și pe ce îi cheltuiți de obicei?

2. Cheltuieli versus economisire

Există oameni care își cheltuie banii imediat după ce îi i-au la mână, în timp ce alții economisesc lună de lună pentru a atinge niște obiective financiare. Femeile sunt cele care cheltuie mai mult. Se pune întrebarea: tu economisești sau cheltui? Important este ca partenerii să lucreze împreună, pentru familie și un viitor mai bun.

3. Repartizarea cheltuielilor în casă

Dacă stați la chirie sau v-ați mutat la casa voastră, apare întrebarea: Cine suportă toate cheltuielile? Cum se împart cheltuielile în mod amical? Aceste întrebări nu ar trebui să vă deranjeze, deoarece totul în ziua de azi presupune cheltuieli, iar repartizarea banilor într-o relație este destul de importantă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>