Câteva semne că te va iubi toată viața

by autor 458 views0

Cea mai frumoasă perioadă a vieții “tinerețea” va trece fără ca să-ți dai seama și frumusețea la fel.

Respectiv, este destul de important ca sufletul tău pereche să te iubească pentru ceea ce ești, pentru calitățile tale sufletești, nu trupești. Cum să știi ca va fi alături de tine toată viața?

Tu pentru el ești totul

Sunteți împreună de mult timp, iar tu pentru el așa și ai rămas cea mai frumoasă și îți dă de înțeles în fiecare zi acest lucru. Persoana căreia i te dedici în totalitate, îi dăruiești copii, te va iubi toată viața, necondiționat!

Pentru el ești cea mai frumoasă, chiar dacă, uneori arăți nu prea bine

Ca femeie, ai un farmec în tine care îl ademenește, îl face și mai tare să te iubească. Vede în tine un sprijin, un prieten care-i va fi aproape toată viața. Trebuie să fii încrezută că un astfel de om te va iubi chiar și atunci când vei fi bătrână și neputincioasă.

El nu este fascinat de frumusețea ochilor tăi, ci de ce vede prin ei: adică sufletul tău.

Fiind îndrăgostit de sufletul tău, te va cere să-i fii femeia lui, pentru că el nu-și închipuie viața fără  și vrea cu orice scop să te facă fericită.

Este mereu interesat de tine și de familia ta.

Daca te întreabă ce mai fac părinții tăi, e un semn foarte bun. Familia ta este la fel de importantă pentru el și este un semn că te iubește și îți respectă părinții.

Este mândru de tine și de realizările tale.

Bărbatul care te iubește cu adevărat te va lua cu el la petrecerile prietenilor lui pentru că-și va dori să-și petreacă timpul cu tine și va fi mândru că a ales o femeie atât de inteligentă și frumoasă. El te va include aproape în fiecare eveniment din viața lui și nu va pierde nici o șansă să arate cât de mândru este de tine.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>