De ce sa cumperi masini de ambalat lichid de la Dany & Rody Impex?

by admin 2,209 views0

Produsele in stare lichida au nevoie pentru o cat mai buna ambalare cu ajutorul unor masini de ambalat lichid. La fel sta treaba si atunci cand vine vorba despre acele produse care au un anumit grad de vascozitate ce impune ambalarea lor cu ajutorul echipamentelor speciale, utilaje create atat pentru dozarea, cat si pentru ambalarea si sigilarea corespunzatoare a acestor produse. Cine comercializeaza masini de ambalat lichid in Romania? Dany & Rody Impex din judetul Ilfov!

Oferta Dany & Rody Impex cuprinde si masini de ambalat lichid

Dany & Rody Impex este un renumit furnizor de masini de ambalat produse din industria alimentara printre care se numara si lichidele. Insa aceste masini se folosesc si in alte domenii, nu numai in cel alimentar.

Ce alimente sunt cuprinse in categoria celor lichide? Nu este vorba numai despre produsele ce se regasesc sub aceasta forma, insa  trebuie sa amintim si despre produsele vascoase care la randul lor curg. Astfel, pot fi dozate si ambalate cu ajutorul unor masini de ambalat lichid urmatoarele produse:

 • Sucul de mere si sucul de rosii;
 • Orice fel de sortiment de suc;
 • Lapte, bors si otet;
 • Ulei, miere si sosuri;
 • Smantana, iaurt si vin;
 • Mustar, maioneza si ketchup, insa lista poate continua.

Insa masinile de ambalat lichide nu se intrebuinteaza numai in industria alimentara, ci isi gasesc intrebuintare si pentru dozarea si ambalarea:

 • Cosmeticelor lichide – fond de ten si luciu de buze;
 • Lapte de corp si lotiuni de hidratare;
 • Balsam de par si sampoane;
 • Gel de dus;
 • Creme dintre cele mai diverse.

Foarte important de retinut este faptul ca aceste masini sporesc productivitatea si cresc gradul de performanta al respectivei companii.

Cum ambaleaza masini de ambalat lichid?

Masini de ambalat lichid vor ambala produsele lichide si vascoase in diverse ambalaje in functie de necesitati, de natura produsului, cat si de tipul masinilor de ambalat. Astfel, ambalarea se poate face in:

 1. Pungi a caror lipire poate fi pe 3 sau chiar 4 laturi;
 2. Pliculete – de exemplu mierea pentru restaurante, cafenele, ceainarii sau baruri este ambalata astfel si este foarte practic de intrebuintat;
 3. Pahare preconfectionate;
 4. Caserole;
 5. Recipiente preformate “bag in box”, adica acel tip de ambalaje “punga in cutie” sau deja celebrele pungi cu robinet care se intrebuinteaza pentru ambalarea sucului si a vinului. Capacitatea acestora este variata si poate ajunge pana al 20 l;
 6. Butelii de tip PET. Acestea se folosesc cu precadere pentru ambalarea otetului si a uleiului.

Masinile de ambalat lichid de la Dany & Rody Impex sunt verticale, sunt deosebit de fiabile si performante, structura din inox este robusta si igienica, iar operarea este foarte usoara si poate fi facuta de catre orice angajat, nu este nevoie de lectii speciale in acest sens. Lucrarile de intretinere a masinilor sunt minime.

Dany & Rody Impex iti pune la dispozitie mai multe modele dintre care vei alege in functie de necesitatile tale, performantele lor sunt diferite, la fel si caracteristicile tehnice, insa preturile sunt avantajoase, ieftine chiar caci este vorba despre echipamente second-hand aflate in perfecta stare de functionare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>