Firme curatenie Bucuresti

by admin 2,946 views0

firma curatenie bucuresti

In ceea ce priveste curatenia in hipermarketuri, serviciu oferit in mod frecvent de firmele de curatenie din Bucuresti , profesionistii dau toate detaliile clientilor atat la sediul agentiilor de curatenie cat si online, pe site-urile de specialitate, unul dintre acestea fiind chiar www.realclean.eu .

Imaginea pe care si-o creaza asupra viitorilor clienti este pentru firmele de curatenie, foarte importanta. Din acest motiv, produsele care urmeaza sa fie comercializte dar si spatiul care este destinat expunerii acestor produse este obligatoriu pentru clientii firmelor de curatenie, sa fie si sa arate impecabil.

Agentiile ce ofera servicii de curatenie se pot remarca si prin preturile pe caee le prectica pentru servicii de curatenie prestate, preturi care trebuie intotdeauna sa fie mentinute la standarde joase. Vand personal profesionist, motivat inclusiv de reputatia firmei de curatenie din Bucuresti unde isi desfasoara activitatea, reputatie si imagine pe care si-o poate crea in timp , specialistii pot sa satisfaca dorintele care pot aparea in domeniul curateniei din hipermarket-uri.

Activitatile de curatenie practicate de profesionisti intr-un hipermarket constau de regula in :

 • curatare toaletelor clientilor si ale personalului;
 • spalarea/decaparea pardoselilor;
 • spalarea geamurilor;
 • curatare presurilor de la intrare;
 • curatare birourilor si al vestiarelor personalului;
 • curatarea vitrinelor frigorifice;
 • curatare spatiilor exterioare, al fatadei magazinelor, al parcarilor auto, etc.;
 • curatare neoanelor si al grizilor de sustinere precum si a ventilatiei;
 • spalare carucioarelor de cumparaturi.

In perioadale din an in care magazinele carora li se ofera servicii de curatenie, intra in reorganizare , acestea pot sa beneficieze de asistenta pe intreaga durata a activitatii lor iar in acesta perioada de timp se poate lucra la curatenie cu personalul folosit pentru interventii, inclusiv noaptea.

Echipele mobile ale agentiilor de curatenie

Scopul echipelor mobile care lucreaza in cadrul firmelor de curatenie din Bucuresti este sa faca la solicitarea expresa a clientilor, curatenie in cel mai scurt timp si apoi pur si simplu sa dispara.

Agentiile vin in sprijinul clientilor nu numai in Bucuresti ci oriunde in tara, tinand cont de cerinte clientilor, acest tip de activitate de curatenie cu echipe mobile fiind din ce in ce mai des inclusa intre serviciile oferite firmele de curatenie.

Se poate intervenii in oricare domeniu de curatenie , ca de exemplu:

 • la curatenia dupa constructori;
 • la curatenia in hipermarket;
 • la curatenia industriala;
 • dupa hidrosablare, hidrodemolare, bidrocuratare;
 • pentru curatenia spatiilor exterioare.

Se poate lucra chiar si pe timp de noapte sau ziua, pentru satisfacerea nevoilor si a cerintelor pe care le are orice client.

Curatenia in birouri

Si acesta este un tip de serviciu oferit de firmele specializate in curatenie el incluzand curatarea spatiilor de birouri care se va face in functie si adaptat programului de lucru pe care il au clientii. Se ofera solutii profesionale si responsabile pentru curatenia in birouri, solutii si servicii ce sunt dedicate exigentelor celor mai inalte ce sunt impuse de clienti.

Firmele de curatenie pun la dispozitia clientilor o gama larga de servicii folosite pentru birouri unde se utilizeaza echipamente profesionale, detergenti si consumabile igienico-sanitare si nu in ultimul rand, personal calificat.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>