Reparatii cutii automate

by admin 2,546 views0

reparatii cutii automate

Cutiile de viteze automate , pe langa reparatiile necesare care sunt efectuate au nevoie si de intreţinere.

Practic se poate spune ca si cutiile automate au neaparat nevoie de service asigurat periodic.

Deasemeni , e important luarea in considerare si a faptului că la multe dintre tipurile de service-ul se constata in timpul reparatiei ca spre exemplu uleiul nu trebuie schimbat, iar lucrul acesta este considerat necesar de catre specialisti. Uleiul de transmisie, după ce sunt parcurcursi 100 000 pana la 150 000 km, se ingroasa , din cauza uzurii, motiv pentru care, filtrul se înfundă. In aceste conditii presiunea sistemului ca scadea, si transmisia automată se va defecta. Din motivul acesta specialistii indica faptul ca trebuie să se schimbe atat uleiul cat şi filtrul dupa fiecare 50 000 de km parcursi.

Calitatea serviciilor si garantia 

Service-urile specializate in reparatii ale cutiilor automate stău la dispoziţia clienţilor cu toate unelte speciale care sunt necesare, cu informaţii de fundal, inclusiv prin procurarea şi prin aprovizionarea cu piesele de schimb care sunt necesare autoturismelor aflate in service.

În timpul activităţii lor, firmele de prestigiu specializate in reparatii de cutii automate au reusit şi-si dovedeasca fiabilitatea, precizia precum şi eficacitatea. Pentru orice lucrăre executata de profesionisti, acestea au oferit pe langa profesionalismul lor si garanţia unei lucrari sau reparatii bine executate.

În depozitele service-urilor sunt de regula pe stoc anumite cantitati, semnificative de piese, dar atunci cand situatia o cere si acest lucru este necesar, se pot procura piesele care sunt necesară.

Atunci cand un client este in cautarea unui service care este autorizat RAR unde stie ca nu se vor face compromisuri in privinta calitatii lucrarilor executate, atunci va stii ca odata gasit va avea si garantia reparatiei executate.

La firmele autorizate in domeniu o sa gasiti mereu solutia cea mai potrivita pentru orice tip de autoturism. Dupa constatarea defectiunii, specialistii identificarea eventualelor defecte atat vizual cat si cu ajutorul diagnozei computerizate, comandand piesele de schimb iar la final, acestea vor si montate si reglate pe autoturism.

Clientii pot beneficia, si de servicii pre- si/sau post- service, astfel de servicii reprezentand practic o solutie la cheiein cazul autoturismului clientului.

Service-urile de profil sunt verificate si auditate de Registrul Auto Roman , aceasta verificare avand ca scop certificarea lui pentru reparatii efectuate asupra autoturismelor clientilor.

Prin certificarea pe care o obtin sunt garantate servicii de calitate , servicii care respecta normele ce sunt impuse de producatorii autoturismelor, atat in ceea ce inseamna modul de evaluare, cat si ca diagnoza si reparatii efectuate la autovehiculele clientilor.

Un autoturism nou este intotdeauna o investitie semnificativă din partea oricui si, ca orice investiție, proprietarul autoturismului o sa-si doreasca să aiba și o eficiența a investiției, cu fiecare kilometru pe care-l parcurges. Un avantaj in procurarea unui autoturism nou il constituie faptul ca iși va păstra valoarea pentru un timp îndelungat, fara sa existe deprecieri majore care pot aparea în timp, asa cum se intampla la anumite autoturisme.

Autorizarii R.A.R. 

În baza unei cererii înregistrate la Registrul Auto Român precum și a rezultatelor obtinute la auditarea capabilităților tehnice, un service poate sa fie autorizat, oferind in acest fel garantia unor lucrari exemplar executate.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>