A fost răpită din cauza propriului său copil

by 479 views0

O fată în vârstă de 22 de ani-Savanna Marie, a fost răpită din cauza propriului său copil. Femeii i-a fost tăiată burta apoi au învelit-o în plastic și au aruncat-o într-un râu din apropiere.  Savanna Marie Greywind, era în a 8-a lună de sarcină, însă pe 19 august aceasta a dispărut de acasă. Cadavrul acesteia a fost găsit în Dakota de Nord pe Red River. Politia spune ca trupul sau era imbracat in plastic si intepenit intr-o buturuga. Este foarte posibil ca aceasta sa fie victima “rapitorilor pantecelor“, care jefuiesc copiii nou nascuti si apoi le omoara mamele.

La cateva zile dupa ce a fost descoperit trupul Savannei, politistii au gasit un copil nou-nascut in apartamentul vecinei Savannei. Brooke Lynn Crews, in varsta de 38 de ani, si William Henry Hoehn, in varsta de 32 de ani, vecinii Savannei, au fost arestati, spun The Sun. Copilul a fost luat pentru a se face testarea ADN-ului, pentru a dovedi ca este copilul Savannei. Cele doua persoane arestate si-au recunoscut fapta, iar acum politistii isi formeaza scenariul pentru a vedea in ce conditii burta femeii a fost sfartecata.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>