Horoscop (01 august – 02 septembrie)

by 472 views0

Berbec

Fiți mai constructiv la locul de muncă și nu ignorați ceea ce vi se spune din partea șefului. Nepăsarea uneori vă poate costa, deci aveți grijă să îndepliniți toate obligațiunile. Nu cheltuiți prea mulți bani, căci se poate întâmpla ca luna viitoare să aveți nevoie de ei. Berbecii vor fi mai aproape de persoana dragă sufletului, profitînd din plin de seri romantice și familiare.

Taur

Taurii vor fi nițel frustrați de faptul că cei din jur nu li se conformă. Soluția e să acceptați totul așa cum este, fără să vă enervați prea mult. Fiți mai prudent la capitolul sănătate și atrageți atenție la cheltuieli.

Gemeni

Horoscopul vă recomandă să nu faceți risipă, pentru că veți avea nevoie de bani ceva mai târziu, poate pentru o vacanță sau un eveniment special. Pe plan amoros, beneficiați de mai multă dragoste din partea persoanei iubite. 

Rac

Racii vor deveni ușor mai încrezători, mai puternici și vor dispune de mai mult timp liber petru a se odihni și a se distra. Nu vor fi lipsiți nici de atenția din partea persoanelor de sex opus, dar și de a celor care nu au știut să le aprecieze până acum calitățile. Apar vibrații amoroase, împliniri și o înțelegere minunată cu părinții.

Leu

În această perioadă, mulți Lei vor alege în mod deliberat să se detașeze de muncă. Ei vor înțelege că depun prea mult efort și se consumă fără a obține ceea ce-și doresc. De aceea, Leii vor lua o decizie echilibrată care le va aduce numai beneficii.

Fecioara

Fecioarele vor lăsa ușor în spate tumultul de la birou și se vor întoarce spre cei dragi. Chiar vor estima pe măsură, relațiile cu cei din jur și le vor oferi mai multă afecțiune ca până acum.Vor reuși să restabilească niște legături care au fost deteriorate până acum și se vor bucura de multă afecțiune.

Balanță

Balanțele vor avea un rol important în rezolvarea conflictelor ce pot să apară la locul de muncă sau în familie. Vor propune niște soluții care se vor potrivi în orice conjunctură și, în același timp, vor reuși să obțină chiar și aprecierea persoanelor dezinteresate. Pe plan financiar, totul merge ca pe roate, ba, chiar veți reuși să puneți banii la treabă pentru a culege niște roade mai târziu!

Scorpion

În această perioadă, scorpionii se vor strădui să-și păstreze echilibrul în urma unor decizii luate recent pe baza propriilor alegeri. Pe plan financiar, scorpionii nu sunt cei mai forte, culeg roadele propriilor neglijențe și își amână planurile de vacanță. Nici în sfera amoroasă, scorpionii nu sunt în centrul universului. Deși își păstrează pe chip masca fericirii, ei realizează că sunt complet nepregătiți să rămână singuri și că au riscat foarte mult până acum, luând decizii pripite în anumite direcții.

Săgetător

Săgetătorii vor avea mult noroc și chiar vor da lovitura în această perioadă, pe toate planurile. Fiind influențați de Mercurul în retrograd, ei își vor folosi în mod fructuos timpul, fără prea mari ambiții sau pripă. Perioada este favorabilă pentru afaceri și proiectele noi, iar pe plan de sănătate astrele vă recomandă să vă faceți niște examene medicale, pentru a vă evalua starea generală a organismului.

Capricorn

O perioadă benefică pentru a schimba garderoba, de a scăpa de anumite lucruri de care nu aveți nevoie și de face rost de lucrușoare utile pentru dumneavoastră și familie. Pentru Capricornii care au obosit de atâta muncă, astrele le recomandă să se ocupe de amenajarea locuinței, a unei cămăruțe, de anumite hobby-uri și activități care le face multă plăcere. Vor avea multă înțelegere din partea soților și chiar se vor bucura de mult sprijin fizic și financiar.

Vărsător

Vărsătorul va ieși din carapacea în care a stat ceva timp: poate fi vorba de o promovare, o majorare salarială, un nou proiect care vă va face să vă simțiți important și util. Sunteți atât de entuziasmat, încât intenționați să faceți investiții sau chiar muncă de caritate pentru a realiza ceva frumos. Mare atenție, însă, la cheltuieli, pentru a nu rămâne cu buza umflată. Cei îndrăgostiți se vor bucura de o nouă idilă, care evoluează foarte rapid. Cât despre Vărsătorii de familie, tind să obțină mai multă afecțiune și grijă din partea soților, lucru care și le reușește.

Pești

Peștii au o un sfârșit de lună bun, tocmai pentru că au mers în direcția fluxului. Ei vor reuși să facă tot ce și-au propus și, în rezultat, vor fi remunerați!  Sunt într-o stare fizică excelentă, iar financiar o duc modest, dar sigur. Pe plan sentimental, vă veți bucura de o câteva zile romantice alături de partener, la o căbănuță montană sau pe litoral.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>