Cele mai originale colecții de nuntă

by 693 views0

În luna aprilie, la New York a avut loc evenimentul care îl așteptau toate miresele. Celebrii și cunoscuții designeri din toată lumea au prezentat colecțiile matrimoniale din sezonul primăvară-vară din 2019. Dacă te pregătești de nuntă, te sfătuim să studiezi colecțiile lor pentru ca să găsești modelul de rochie la care ai visat.

VERA WANG

Celebrul designer a încetat de ceva vreme să se conformeze albului clasic sau culorilor monotone de rochii. Prin urmare, în loc de nuanțe monocromate, noul sezon 2019 va începe cu combinații de culori:  rochii uimitoare cu trene lungi, în amalgam de bej și galben, violet și smarald, și chiar cărămiziu!

CAROLINA HERRERA

Linia de fashion prezentată de designer este extrem de romantică. Spre deosebire de rochiile designer-ului Vera Wang,  Carolina Herrera este de părerea că rochiile de mireasă din noua sa colecție sunt atemporale și se potrivesc femeilor de orice vârstă. Stilul colecției variază de la minimalist la luxuriant, rochiile fiind de nuanță albă cu accente de culori aprinse cum ar fi galben sau albastru în detalii.

LELA ROSE

Dacă visezi la o nuntă modestă cu amintiri superbe și o plimbare în doi pe cele mai frumoase străzi ale orașului, noua colecție Lela Rose devine opțiunea ideală! Aici găsești cele mai confortabile rochii (chiar și în formă de costum), fără crinoline luxuriante, mâneci lungi, pene sau abundență de decor.

MONIQUE LHUILLIER

Te-a întrebat vreodată ce legătură au Ashley Simpson, Britney Spears, Pink și Reese Witherspoon? Toate aceste femei s-au căsătorit în rochiile create de Monique Lhuillier. În noul sezon, designerul „starurilor” a inclus în colecția sa rochii pentru miresele care preferă o varietate de stiluri: de la minimalism la un chic plin de farmec. De la arcade satinate, până la tăieturi de filare și voaluri lungi, creațiile de un alb imaculat te vor uimi prin varietatea lor de stil și eleganță!

ANDREAS KRONTHALER FOR VIVIENNE WESTWOOD

Cine ar putea fi mai potrivit pentru design-ul matrimonial decât un cuplu? Designerul Vivienne Westwood și soțul ei, Andreas Krontaler, au prezentat prima lor colecție matrimonială comună, se pare, pentru cele mai nonconformiste mirese din lume. Dacă îți place stilul punk și vrei să-ți șochezi oaspeții, atunci de ce să nu alegeți o rochie cu crinolina de marcă, șnururi, panglici, pene și dantelă? Iar dacă mai adaugi și niște accesorii stridente, te transformi într-o adevărată Dita Von Teese la propria nuntă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>