Câștigătorul emisiunii ,,Chefi la cuţite”, decizie uimitoare referitoare la câștig

by 764 views0

Mihai Munteanu, ultimul câștigător al emisiunii ”Chefi la cuțite”, a luat marele premiu de 30.000 de euro, însă a surprins pe toată lumea cu decizia sa referitoare la aceşti bani. Munti a dovedit că, pentru el, munca alături de o echipă valoroasă este cea mai importantă.

Experiența ”Chefi la cuțite” unește bucătarii pasionați, iar Munti declară că rețeta perfectă spre marele premiu al show-ului este încrederea în forțele proprii și spiritul de echipă. Câștigătorul lui chef Sorin Bontea nu se sfiește să recunoască faptul că în spatele unei victorii culinare există, de cele mai multe ori, un lucru de echipă: ”Este bine să fii tu să nu joci roluri nepotrivite. După tot show-ului, îți dai seama că victoria este datorită echipei, nu în premiul de 30.000 de Euro. Și acum țin legătura cu foștii mei colegi, ne scriem, ne sfătuim, ieșim împreună”. Mihai Munteanu este, astfel, primul concurent care în urma emisiunii a decis să împartă o parte din premiul cel mare cu colegii ce l-au ajutat să câștige finala.

Decizia cea mai importantă este de a-și schimba radicat viața, apelând la o operație de micşorare a stomacului, în urma căreia a pierdut deja 45 de kilograme: ”Mă simt extraordinar. Mai am de slăbit, însă totul se întâmplă treptat”.

În prezent, Munti a preluat bucătăria a două restaurante cu specific italienesc din București, acolo unde este chef executiv. Mai mult, câștigătorul ”Chefi la cuțite” a îndeplinit un nou meniu inspirat din conceptul de comfort food: ”Gătim mâncare pentru suflet, din suflet. Acest stil de preparate au succes la nivel mondial și sunt, în sine, rețete clasice, cu gust, preparate cu ingrediente proaspete, de calitate”.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>