Hrana umeda caini cu vita, proteine si vitamine pentru un super dog

by admin 6,997 views0

hrana umeda caini

hrana umeda caini

Nova Food reprezinta magazinul destinat animalelor de companie, insa astazi atentie o vom indrepta asupra cainilor si hranei umede pentru caini. Noi putem garanta de la bun inceput ca acest tip de hrana va imbunatati considerabil sanatatea si vitalitatea cainilor.

Preturile noastre difera in functie de calitate, cantitate, marca, de la hrana super dog cu vita la doar 6 lei, pana la super dog cu vanat, respectiv cu rata, ofertele noastre vin sa sprijine clientii, deoarece stim ca grija pentru un caine nu este usoara, iar vitaminele, vaccinurile, toate costa destul de mult. Nova food va ofera in acest sens, hrana umeda pentru caini la super preturi, pentru super catei. Conserva umeda Premium spre exemplu este destinata cainilor adulti, preparata din carne de vita, un aliment complet, si echilibrat, oferit la cutie. Hrana umeda de vanta este numai buna pentru o alimentatie complexa, iar ultima prezentata hrana umeda cu rata este o conserva cu sos delicious, realizata din ingrediente atent alese.

Nova Food va ofera hrana pentru caini sanatosi si puternici la super oferta – 600 lei!

Pornind de la varsta cainelui, pana la raza, ne preocupa orice aspect, deoarece asa cum unui bebelus ii dam mancare treptat intai supe, legume pasate, etc, urmand ca apoi sa ii fie date ciorbite, carnita bucatele mici, piure etc, asa si unui caine, in functie de varsta, de greutate, de rasa, putem sa ii oferim un anumit tip de hrana umeda sau uscata pentru caini. Alegeti cu incredere ceea ce va oferim, deoarece suntem o echipa specializata in acest domeniu, stim ceea ce furnizam si dorim ca animalele dumneavoastra de companie sa se simta fericire si implinite clipa de clipa.

Hrana umeda caini este oferita in cantitati diferite, insa preturile snt de fiecare data extrem de mici. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne acordati increderea dumneavoastra, de restul ne vom ocupa noi. La doar 6 lei va bucurati de o hrana completa pentru cainele dumneavoastra, vitamine, proteine, calorii, tot necesarul zilnic inclus in aceasta hrana. Hrana umeda caini reprezinta solutia optima in special pentru cainii adulti, deoarece la aceasta varsta vitaminele sunt foarte importante si se fixeaza corespunzator doar prin hrana atent selectionata si un orar de hrana corect realizat si respectat. Ne dorim tot ce este mai bun pentru “prietenul” dumneavoastra de nadejde!

Doriti sa achizitionati hrana umeda caini? Nova Food va indica pasii necesari:

Daca am reusit sa va convingem ca hrana umeda caini Nova Food este solutia de care aveti nevoie pentru imbunatatirea starii de bine a cainelui dumneavoastra, tot ce aveti de facut este un apel telefonic la numarul: +40 762 205 627, echipa noastra va raspunde extrem de rapid si va livra hrana umeda caini dorita. Ne bucuram sa va multumim ora de ora, de aceea ne gasiti in orice moment cu orice comanda, intrebare, necesitate! Firma noastra va asteapta sa va convingeti de adevarata calitate in materie de harana pentru caini!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>