Viata unui om nu se masoara in timp, ci in amintiri pretioase

by admin 5,030 views0

Bijuteriile sunt accesorii pretioase, indiferent ca sunt pentru femei, ca sunt pentru barbati sau copii. Acestea, pe langa aspectul stilistic care il ofera fiecarei tinute, mai au un beneficiu emotional si o valoare constanta de amintire.

Se spune ca viata unui om nu se masoara in ani, ci se aduna in amintiri. Timpul este mai nesimnifactiv decat credem. Inca de cand suntem mici, ne creem amintiri care dau valoare si sens vietii. Acestea sunt pastrate in cutia nostalgica a mintii noastre si materializate in obiecte cu valoare sentimentala. Cati dintre noi nu am pastrat cerceii primiti la botez de la nasii nostrii? Sau cati dintre noi nu consideram bratara primita de la bunica o amuleta aducatoare de noroc? Aceste obiecte insufletesc sperante si amintiri incarcate emotional.

Ce valoare poate avea o bijuterie de argint pentru copii?

Dincolo de valoarea materiala a fiecarei bijuterii de argint pentru copii, cea emotionala este mai puternica. Se concretizeaza in sentimente de recunostinata. Devin adevarate liante puternice intre persoane si unifica amintiri pretioase.

O bijuterie de argint pentru copii este un simbol veritabil al copilariei. Spre exemplu, o pereche de cercei de argint, oferiti la nastere, capata o semnificatie pentru bebelus si se concretizeaza in prima amintire materiala pretioasa. Daca sunteti bucurosii nasi a unui bebelus, bijuteriile de argint pentru copii sunt potrivite si unice, datorita semnificatiei pe care o poate avea pentru el.

O situatie in care o bijuterie a capatat, poate si pentru multi dintre noi, valoare emotionala puternica, este amuleta purtatoare de noroc pe care am creat-o cu ajutorul unei bratari, unui pandantiv sau unei alt obiect. Obisnuiam sa le purtam la mana atunci cand testul greu de la mate ne dadea bataie de cap, obisnuiam sa le avem la gatul nostru cand voiam sa ne protejeze de raceala, si multe alte situatii neprevazute din viata noastra. Copii inca mai fac asta. Le atribuie valente bijuteriilor de argint primite, deoarece se ataseaza de darul primit si il poarta ca un talisman.

Cand este indicat sa oferi bijuterii de argint pentru copii?

Bijuteriile de argint pentru copii sunt cadouri speciale, oferite in special la botez si la zilele de nastere. Dar o bijuterie poate fi oferita cu orice ocazie. La botez, unul dintre cadourile cele mai comune oferite de nasi sunt bijuteriile de argint pentru copii. Acestea sunt purtatoare de simboluri veritabile si pretioase, si mai mult decat atat, sunt primele accesorii pretioase primite de un prichindel.

Zilele de nastere sunt, de asemenea, oportunitati de a oferi cadouri pretioase si pline de semnificatie. Daca vrei sa multumesti o fetita si sa o faci sa se simta speciala, daruieste-i bijuterii din argint pentru copii. Le vei invata de mici care sunt tainele feminitatii.

Pe site-ul www.ijoo.ro vei gasi o serie de bijuterii din argint pentru copii, de calitate si la preturi foarte bune. Colorate si jucause, vor atrage privirile copiilor, acestia indragindu-le in orice moment. Acestea sunt impachetate special, astfel incat, cadoul sa fie atragator si personalizat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>