Epilare definitiva – informatii utile

by admin 5,469 views0

epilare definitiva

Salonul Total Pro Beauty ofera sedinte de epilare definitiva clientelor care doresc sa scape definitiv de par si sa nu mai recurga frecvent la epilari cu ceara sau alte metode de acest fel, care au doar rezultate temporare. Epilarea definitiva este o metoda eficienta de a scapa de parul care creste destul de repede si te impiedica sa porti fuste sau sa mergi la plaja din cauza ca apare prea repede.

Daca vrei sa iti faci o astfel de epilare definitiva poti sa alegi sa o faci la salonul Total Pro Beauty si ai cele mai bune echipamente si un salon performant pentru realizarea acestor sedinte. Pentru mai multe detalii despre salonul nostru, ne puteti cauta si pe pagina oficiala a companiei care poate fia ccesata pe www.tpb.ro un salon modern siechipat cu echipamenteperformante.

Metode de epilare definitiva

Epilarea definitiva se poate face prin mai multe tehnici de epilare, cu diverse unelte, astfel ca exista o epilare definitiva de tip electric, care consta in utilizarea unui ac mic, prevazut cu un mini electrod, care se trage de-a lungul fiecarui fir de par. Aceasta descarcare electrica survenita are rolul de a elimina firul de par direct de la radacina si de a lasa o piele fina si catifelata. Sedintele pentru astfel de metoda sunt destul de scurte si vizeaza o suprafata mica de piele, pentru a se evita aparitia unor cicatrici.

O alta modalitate de epilare definitiva este depilarea cu laser, dotat cu un varf racit care are scopuld e a elimina parul direct de la radacina si de a lasa pielea catifelata. Aceasta metoda nu este recomandata persoanelor cu o piele mai inchisa la culoare sau neagra deoarece este risc de depigmentare.

Epilarea definitiva este asadar o tehnica foarte utila si te ajuta sa iti pastrezi frumusetea mult timp, fara sa te mai preocupi de aparitia parului .

Daca te-ai saturat sa fi nevoit sa te epilezi in saptamanal si parul sa apara prea des, poti sa incerci o epilare definitiva, iar pentru mai multe detalii acceseaza www.tpb.ro si gasesti aici mai multe sfaturi, precum si datele de  contact ale echipei noastre la care poti sa iti faci o programare.

Cel mai bun pret la sedintele de epilare definitiva

Alege salonul nostru pentru o astfel de epilare definitiva si ai cel mai bun pret la sedintele de inlaturare a firelor de par, indiferent de metoda utilizata. Daca vrei sa scapi de griji si sa ai o piele catifelata tot timpul, solicita sedinte de epilare definitiva si ai scapat de aceasta probleme. Salonul nostru va asteapta cu servicii profesionale si cele mai bune preturi la efectuarea acestora. Suntem alaturi de clientele noastre pentru o frumusete permanenta si fara prea mari batati de cap, iar in acest sens va oferim o solutie de a scapa de tot de par prin epilarea definitiva.

Daca ai nevoie de astfel de interventii este suficient sa iti faci o programare la salonul nostru si vom stabili impreuna care este cea mai eficienta metoda pentru dumneavoastra.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>