Intretinere ascensoare

by admin 5,866 views0

intretinere ascensoare

Firmele cu obiect al activitatii constand in proiectarea, montajul, intretinerea ascensoarelor detin inclusiv diverse relatii comerciale cu alte firme din acest domeniu, cu firme de prestigiu din Europa si de aceea au rezultate foarte bune in producerea ascensoarelor electrice si al celor hidraulice, indiferent de dimensiunile si instalatiile ce sunt utilizate pentru a depasi barierele arhitectonice pe care le au persoanele ce prezinta unele dizabilitati, dar in acelasi timp acestea se ocupa inclusiv de piesele si de subansamble ce sunt utilizate pentru utilajele de acest fel.

Produsele si componentele fabricate de catre aceste firme se ocupa inclusiv de intretinerea ascensoarelor, ele fiind firme certificate in baza Directivei 95/16/Ec iar acestea fiind implementate, certificat pe baza respectarii unui sistem integrat al managementului calitatii-mediului si al sanatatii si deasemenea pentru a asigura securitatea ocupationala.

Produsele oferite, pot sa acopere toata gama de interes cat si solutiile si modelele date de catre specialisti, ele fiind considerate unice pe piata de profil, romaneasca.

Varsta pe care o au firmele din domeniu, experienta acumulata de acestea in ceea ce priveste montajul, modernizarea, intretinerea si reparatia ce sunt executate la lifturile electrice si la cele hidraulice, sunt sisteme specifice de ridicare pentru oricare tip si care ating grad mare de afirmare si de prestigiu.

Companiile specializate din domeniu au ca principala preocupare in cadrul activitatii lor, realizarea unei instalatiile care e necesara pentru pornirea incepand de la examinarea preliminara a cererii de oferta, a  recomandarilor tehnice ce sunt facute pentru clienti, la proiectarea, apoi la livrarea, montajul si in final  la punerea in functiune a lor.

Firmele specializate in aceste opertaiuni de intretinerea ascensoarelor acorda in mod gratuit efectuarea  inspectiilor, cat si masuratori facute la fata locului plus estimari ce sunt facute asupra proiectului.

Specialistii Top Total Com Service stau la cererile clientilor intotdeauna pentru a le oferi informatii si detalii ce pot sa le acestora de mare folos.

Modernizarile efectuata ascensoarelor

Firmele  lucreaza impreuna practic, cu clientii lor, ca sa-si dezvolte solutiile adaptate in asa fel incat sa poata fi modernizate ascensoarele vechi, in acest fel combinand in asa fel incat costurilor sa fie cele mai bune, impreuna cu mentinerea unui nivel maxim al calitate.

Solutii de montaj si de intretinere al ascensoarelor executate de specialisti, pot asigura:

  • Transport in mod comfortabil, pentru ca acorda o atentie deosebit de mare sigurantei pasagerilor;
  • Economiile care sunt facute in ceea ce priveste consumul de energie;
  • Nivelul ridicat al randamentului;
  • Compatibilitate care este una foarte buna;
  • Minimizarea unor costuri ce sunt aferente intretinerii;
  • Designul lor modern.

Solutii de modernizare

Solutiile ce sunt aferente modernizarii, sunt solutii extrem de flexibile, de aceea ele trebuie sa fie adaptate oricaror nevoi.

Intre aceste solutii de modernizare se include cabina si usile, cat si dispozitivele motoarelor, plus  panourile de comanda alaturi de dispozitivele necesare pentru semnalizarea cabinei si a palierului si al usilor.

Inlocuirea cabinelor poate sa fie facuta chiar in timpul operatiunilor ce tin de intretinerea ascensoarelor, inlocuirea lor fiind facuta atunci cand e cazul, cu alte cabine, noi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>