Imobile Chisinau

by admin 3,868 views0

imobile chisinau

Firmele specializate in achizitia si vanzarea imobilelor in Chisinau, lunar reusesc sa vanda chiar si mai mult de 100 de locuinte, mai ales apartamente noi, agentiilor fiind formate din echipe de specialisti  formati si coordonati cu atentie marita si cu rabdare.

Unii dintre acesti specialisti au venit  din industria turismului spre industria imobiliarelor, inainte ca aceasta din urma sa ajunga la acea etapa de prabusire a pietei si in felul acesta au ajuns sa lucreze cu cei mai buni dintre dezvoltatorii rezidentiali care activau in Chisinau, in Bucuresti si in alte orase mari.

Despre cum este sa lucrezi in industria aceasta a imobilelor din Chisinau dar si despre satisfactiile si oportunitatile oferite de aceasta industrie a imobiliarelor, specialistii din domeniu au publicat in majoritate materialelor si articolelor de profil, in asa fel incat clientii sa poata intelege importanta pe care o are munca lor.

Pietele imobilire din Chisinau

Piata de imobiliare are mare nevoie de specialisti, de agenti buni. Contextul economic poate asigura o ascensiune rapida si buna in acest domeniu al imobiliarelor.

Exista pe aceasta piata si agentii imobiliare ce au primit inclusiv premii in topul clasamentelor firmelor de profil  care au avut cel mai bun parcurs, in cadrul diverselor evenimente ce reunesc jucatori dintre cei mai activi ai sectorului imobiliar, premii ce au fost acordate de catre organizatiile renumite din acest domeniu al contructiilor, din cel al vanzarilor si achizitiilor imobilelor in Chisinau.

Premiile de acest fel sunt acordate tinandu-se cont de criterii cum sunt cifra de afaceri, dar se ia in calcul si numarul de proiecte pe care aceste firme le au in cadrul portofoliului lor cat si de numarul de apartamente pe care le-au vandut in ultimul an.

Cu toate acestea, specialistii  firmelor premiate au mentionat ca nu pentru a le obine isi desfasoara in felul acesta activitatea, desi, aprecierile sunt motivante si reprezinta o confirmare a faptului ca fac ce si cum trebuie, principalele motive constand in satisfacerea cerintelor pe care le au clientiii, in felul acesta ajungand la cresterea profitabilitatii agentiilor imobiliare unde isi desfasoara intreaga activitate.

Se poate afirma insa ca sunt destul de putini consultanti imobiliari adevarati specializati strict pe acest  segment al noilor locuintei.

Motivarea specialistilor imobiliari

Sunt specialisti pe piata, cu mai multa experienta din domeniul achizitiilor si cel al vanzarilor imobilelor in Chisinau, insa nu sunt multi cei ce detin experienta celor specializati in proiecte rezidentiale, noi. Acestea, au intrat pe aceasta piata a imobiliarelor, zilnic si s-au dedicat locuintelor noi, reusind in acest fel sa faca performanta in  domeniu. Pentru a-si imbogatii experienta, specialisti s-au ocupat la inceput de piata specializata a locuintelor vechi ca sa vada ce se intampla si cum vor decurg vanzarile in acest caz practic in acest fel invatand secretele meseriei. Nici acum cei ce s-au specializat in imobile noi nu se feresc insa de piata veche, acestea putand sa activeze inclusiv in acest segment, doar ca ii atrage parca din ce in ce mai mult, piata rezidentiala noua, unde gasesc satifcatii din punct de vedere financiar si  profesional.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>