Invenția magnifică a companiei Huawei. Propriul sistem de operare

by autor 496 views0

Chinezii de la Huawei ar putea lansa, până la sfârşitul acestui an, un smartphone echipat cu un sistem de operare propriu, denumit HongMeng, în locul sistemului de operare Android realizat de Google.

Cu două săptămâni în urmă o comunicare a fost infirmată oficial, la Bruxelles, de o vicepreședintă a Huawei, potrivit căreia sistemul de operare al Huawei, aflat încă în dezvoltare, este destinat doar uzului industrial și nu este proiectat să înlocuiască Android.

Telefonul ar urma să aibă prețul de 2.000 de yuani (aproape 290 de dolari). Acest sistem de operare trebuie să atragă administratorii de funcții mobile ce creează un ecosistem consistent în jurul HongMeng, cum sunt pe Android sau iOS. Huawei-urile vor avea un nou sistem Hong Meng care va  începe în al IV-lea trimestru  o nouă deschidere pe piață, cu până la câteva milioane de unități.  Apariția noului smartphone va fi în pereche cu Huawei Mate 30.  Punctul de bază a companiei Huawei este să încânte administratori ca să formeze un sistem nou.

 

Noul sistem de operare descoperit de Huawei, a apărut după ce Google a interzis intrarea Huawei la modificările  Android, care este un risc de securitate impus de SUA pentru companiile chineze. Din acest motiv Huawei va avea sistemul propriu de operare, renuntând la Android, aflat în dezvoltare încă din anul 2012.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>