Directorul companiei Audi este acuzat și ar putea ajunge la închisoare

by 556 views0

Un conflict mare cu multă gălăgie din industria auto care nu s-a rezolvat. Rupert Stadler, fostul director principal din compania Audi a fost acuzat de procurori pentru falsificare și acțiuni ilegale.

Rupert Stadler, fostul director general a companiei Audi a fost examinat pentru participarea în sfada „Dieselgate” al manipulării testelor de poluare de către grupul Volkswagen, procuratura din Munchen a pus acuzarea pe el.

Stadler este învinovățit de manevrarea de la sfârşitul lunii septembrie 2015, care nu a avut nici o barieră de a vinde vehicule Audi și Volkswagen, se arată într-un articol postat de procuratură. Rupert Stadler şi încă câteva persoane au fost bănuiți de practici ilegale de publicitate, precum şi de dezvoltarea unor  sisteme speciale a motoarelor pentru  Audi, Volkswagen şi Porsche care li s-au montat mecanisme care minimizează emisiile în timpul testelor de poluare.

Ulterior, Volkswagen a anulat înțelegerea lui Stadler pentru că investigaţile referitoare la implicarea sa în scandalul emisiilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>