Parchet stratificat de la Bilavio

by admin 7,492 views0

parchet stratificat

Compania Bilavio va pune la dispozitie o varietate de modele de parchet stratificat pentru amenajarea locuintelor sau a altor spatii. Parchetul este o solutie eleganta si rezistenta pentru amenajarea cu pardoseala a anumitor zone, iar varietatea de modele in care se rezaseste il face sa fie o alegere potrivita pentru orice amenajari.

Daca vrei sa amenajaezi locuinta si ai nevoie de parchet stratificat  il gasesti pe cel mai rezistent la compania Bilavio. Pentru alte informatii si comenzi ne gasiti pe www.bilavio.ro site-ul cu cele mai tari materiale destinate amenjarilor cu pardoseala din lemn.

Parchetul este foarte usor de instalat, iar pe langa faptul ca ofera o amenajarea eleganta, zonele amenajate cu parchet stratificat sunt foarte usor de curatat si intretinut, datorita suprafetei pe care o creaza parchetul, o suprafata fina, lucioasa si usor de curatat. Indiferent de spatiile ce trebuie amenajate, la compania Bilavio veti gasi cu siguranta un model de parchet potrivit cu ideile voastre de amenajare, deoarece aici gasesti o multime de modele si nuate de parchet stratificat realizat din esente de lemn diverse.

Parchet stratificat – o rezistenta deosebita

Pe langa nuantele si aspectul deosebit pe care le are, parchetul stratificat este si foarte rezistent, iar aceasta rezistenta este data in primul rand de faptul ca acest parchet este unul triplu stratificat. Asta inseamna ca acele placi de parchet pe care le achizitionam contin mai multe straturi de lemn din diverse esente, fapt ce inseamna ca poate fi alcatuit din mai multe esente, dispuse intr-o anumita oridine. Imbinarea acestor esente de lemn, ofera o calitate deosebita acestui tip de parchet si il face foarte util si in utilizarea lui in zonele mai intens circulate si solicitate.

Asadar, daca va doriti o pardosea de calitate, rezistenta in timp, eleganta si foarte usor de curatat si intretinut, parchetul stratificat este o solutie din acest punct de vedere. Acceseaza pagina companiei Bilavio si gasesti detalii despre modelele disponibile, pretul acestora, precum si modalitatile de livrare a produselor.

Mai mult de atat, echipa Bilavio va asigura transportul si montajul tuturor produselor achizitionate de la noi, iar mai mult de atat va pune la dispozitie o echipa pentru lucrarile de reconditionare, modernizarea si amenajare a diverselor spatii.

Alege Bilavio si te bucuri de cele mai inspirate amenjari cu parchet de calitate, disponibil in modele diverse si la preturi care iti convin.

Parchet stratificat – la cel mai bun pret

Compania Bilavio va asigura un depozit variat cu modele de parchet stratificat si va asigura oferte foarte bune la achizitionarea si instalarea acestuia. Daca vrei sa iti amenajezi locuinta sau orice alt spatiu cu o pardosea de calitate, acceseaza www.bilavio,ro si gasesti aici cele mai bune materiale pentru astfel de amenajari. Echipa noastra va sta la dispozitie si cu sfaturi in vederea alegerii unui tip de parchet potrivit cu amenajarea dumneavoastra, iar pentru comenzi si alte detalii ne gasiti si la datele de contact ale companiei. Bilavio va ofera materiale de calitate pentru amenajari rezistente si in acelasi timp elegante.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>