Schele metalice de la Edilrent.ro

by admin 8,850 views0

schele metalice

Printre astfel de  accesorii pe care le au schele metalice care sunt comercializate in cadrul  firmelor de profil din Romania pot sa fie  enumerate incluisv  cuplele fixe ortogonale si  podini din metalic si deasemeni nu in ultimul rand,  o cupla rotativa.

 

Cupla fixa de tip ortogonal

 

Companiile care activeaza in cadrul acestui domeniu,  pot sa le puna clientilor intotdeauna la dispozitie niste cuple fixe ortogonale car sa fe de buna calitate si care se vor utiliza cu precadere  in domeniul constructiilor. Astfel de cuple se numesc  popular de catre  muncitorii ce lucreaza in diverse constructii  „nuci” , ele fiind utilizate cu precadere in cadrul montajului care este  facut schelelor metalice.

Produsele pe care le au  firme sunt intre acelea care sunt  fabricate dupa cum au stabilit  standardele europene si de acee va asigura cu precadere una  sigura si deasemeni precisa. Aceste cuple fixe ortogonale se pot folosi in cazul fixarii unei bari de schela ce se face intr-un unghi care are 90 grade, iar  ambele elemente se utilizeaza  pentru tevile de schela care au diametrul  ce este de circa 48 mm.

Produsele care sunt oferite de specialisti sunt foarte rezistente, ele  fiind considerate unele  extrem de  durabile , asadar nu vor exista deloc riscuri ce sunt legate  de accidente, ce pot aparea  in cazul   asamblarilor care sunt  incorect facute de schele metalice.

Astfel de cuple se executa din niste materiale cae sunt de buna calitate, acestea fiind galvanizate dn punct de vedere  termic si cu o culoare argintie. Piesele care fac parte din cadrul lor sunt  prevazute cu niste   suruburi care au un diametrul ce ajunge la circa 14 mm si in acelasi timp cu  nistenpiulite ce au  diametru de  22 mm.

Astfel de  produsele sunt  comercializate  la bucata, iar pretul p care il au in momentul achizitiei este cu siguranta unul rentabil.

 

Podinile de tip metalic

 

Specialistii ce activeaza  in cadrul  firmelor de profil le pun la dispozitie tutuuror  clientilor astfel de  podini metalice, ce sunt incluse din cadrul unor accesorii ale shelelor metalice ,  fiind realizate printr-o prelucrare ce se  poate face  la cald, din tabla zincata, in asa fel incat sa  obtinem  o rezistente ce va fi una crescuta. Acestea sunt componente de baza ce sunt incluse din niste schele metalice, pot da  muncitorilor incluisv posibilitatea de a  desfasura  activitatea , ele fiind suprafata de lucru. Cumparatorii unor astfel de podini pot sa opteze pentru a utiliza podinile metalice fixe sau  pentru modele de podini  metalice ce au  trapa prevazuta,  in functie de  necesitatile acestora . www.Edilrent.ro

Platforma de lucru , adica podina metalica va avea suprafata antiderapanta, aceasta  fiind prevazuta la  capete cu anumite dispozitive speciale ce se utilizeaza  la fixarea acestora  pe  cadre verticale. Ca sa se bucure  de stabilitate  cand lucreza pe aceste platforme, muncitorii stiu faptul  ca au in cadrul dotarii  lor a unor  elemente de  siguranta , mai ales in partea lor de jos.

Sunt deaosebit de rezistente  fata de agentii corozivi iar lucrul acesta se datoreaza mai ales stratului de zinc ce se  aplica la cald, ele  putand oferii niste conditii specifice de lucru ce sunt printre  acelea care sunt  sigure si deasemeni bune.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>