Parchetul din bambus natural

by admin 6,736 views0

parchet bambus

parchet bambus

Pe piata si in magazinele de specialitate care comercializeaza parchet bambus se gasesc numeroase sortimente din care pot alege cei care decid sa faca o astfel de investitie.

Acest tip de parchet este considerata a fi alegerea ideala in cazul celor care isi doresc sa poata imbina luxul si calitatea intr-un parchet. Aspectul parchetului confectionat din bambus natural care are culoarea bambusului, e un aspect deosebit care garanteaza admiratia oricui il vede. Culoarea deschisa a acestuia si luminozitatea vor face ca incaperea sa arata ca si cand ar fi mai mare si deasemeni o sa induca o stare pozitiva de spirit.

Parchetul din bambus de o culoare naturala e alegerea acelor persoane care au gusturi rafinate si care isi doresc sa aiba un camin sofisticat si modern.

Preturile parchetului si plinta care e din bambus natural pot fi gasite intotdeauna pe paginile firmelor si magazinelor de profil.

Modele de montaj al parchetului din bambus

Unul dintre modele este acela de piatra taiata, dupa cum este denumirea data de specialisti. In acest caz, parchetul se va monta precum un zid care e din caramida si careare un aspect clasic.

Un alt model este – stilul englezesc.

In acest caz, parchetul se va monta placa cu placa, fara sa se pastreze nici o simetrie. Acesta este stilul cel mai economic de montare.

Stilul Sah este denumit stilul conform caruia , parchetul este montat in patrate egale de cate 10 placi. Aspectul care rezlta este al unei table patrate de sah avand dimensiunile de 960 x 960 mm.

Parchet din bambus cafeniu reprezinta si el unul dintre modelele de parchet cele mai apreciate si poate sa fie identificat prin culoarea lui cafenie. Aceasta este obtinuta ca rezultat al procesului de carbonizare al lemnului din bambus.

Parchetul are un aspect foarte frumos, el putand sa fie folosit in orice incapere. Acesta este unul din modelele cele mai cautate dintre toate modelele de parchet din bambus.

Un alt model este acela al parchetului din bambus caracterizat prin culoarea sa cafenie si lucioasa.

Acest model de parchet are aspectul spectaculos, parca desprins din filmele facute la Hollywood. Efectul vizual e unul incredibil, determinand luxului cea forma lui cea mai pura.

Parchetul cafeniu si lucios poate sa schimbe aspectul casei unde este montat, si sa o transforme intr-o locuinta superba, de vis.

Parchetul natural densificat este acela care pastreaza rafinamentul si eleganta parchetului natural din bambus, avand rezistenta sporita facilitata de modul in care e prelucrat.

Trecand printr diverse procese de densificare, bambusul care constituie materia prima pentru acest parchet nu prezinta nodurile ce sunt specifice si are un aspect cu adevarat, special.

Parchetul densificat, din bambus, este un model de parchet foarte rezistent si in acelasi timp, elegant. Datorita faptului ca beneficiaza o procesare suplimentara parchet capata o densitate ce este superioara parchetului obtinut din bambus obisnuit, iar acest lucru il face ideal pentru spatiile care au un trafic intens.

Datorita densificarii, modelul acesta nu prezinta noduri ce sunt specifice parchetului obtinut din bambus, avand aspect deosebit si unic.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>