Rafturi metalice de calitate superioara

by admin 3,818 views0

rafturi metalice

rafturi metalice

Tinand cont de dimensiunile cat si de diverse alte caracteristici, cele care sunt cunoscute ca fiind rafturi metalice pot sa fie impartite de catre specailistii din domeniul acesta al rafturilor atat in medii cat si in usoare.

Dintre medii, acelea ce se cunosc ca fiind multi-use sunt mai utilizate .

Astfel de rafturi metalice medii, care sunt de tip multi-use, au principala destinatie produsele ce sunt manipulate in mod manual, care au rezistenţă mare cat si capacitatea ce ajunge la cel mult 1000 de kg. Avand niste poliţele din lemn, din metal sau din plasă, aceste rafturi multi-use pot sa fie folosite in scop de depozitare al cutiilor, pachetelor largi, cat si al produselor textile dar si pentru diverse alte tipuri de recipiente.

Aceste rafturi profesionale sunt adaptate cu precadere in sectorul industrial cat şi in cel comercial.

Aceste tipuri de rafturi nu cer pentru manipulate utilizarea utilajelor automate si de aceea ele reprezinta soluţia eficientă de utilizare a lor in niste depozite mici dar şi in cadrul depozitelor mijlocii, in locurile in care produsele pot fi manipulate in mod manual.

Dintre acele caracteristici ale tipurilor de rafturi metalice, acelea mai importante pare a fi :

  • Înălţimea picioarelor ce trebuie sa ajunga la circa 1800 pana la 5400 mm;
  • Pasii perforaţii ce sunt in cadrul stâlpilor, de circa 75 mm;
  • Tălpile din metal;
  • Lungimea modulelor ce ajunge sa fie de 900 mm, ele ajungand la 2700 mm;
  • Adâncimea care e de circa 600 , cel mult 1200 mm;
  • Încărcarea maximă pe care o are poliţa ce ajunge la 1000 kg;
  • Suprafaţă poliţei ce e fabricata din pal sau tablă zincată;
  • Finisajele care sunt confectionate in primul rand din stâlpii, din traverse ce sunt vopsite si din poliţe zincate;
  • Accesoriile se folosesc ca si separatoarele de poliţe, ca niste traverse utilizate pentru umeraşe si ca plasă de siguranţă.

Alt tip cunoscut de rafturi metalice este acela ce este denumit Unimondial.

Este un raft care se fabrica integral din elemente de tablă de oţel si poate avea diferite grosimi, acestea fiind vopsite într-un câmp electrostatic. Respectiva concepţie constructivă a rafturilor face posibil montajul si demontarea poliţelor, cu minim de efort. Montajul presupus de componentele rafturilor se vor face înlănţuit.

Elementele metalice pe care le are acest tip de raft se confectioneaza mai ales prin roluire, prin ştanţare şi in acelasi timp prin sudarea facuta în puncte, utilizandu-se pentru acest lucru unelte care sunt de mare precizie si astfel obţinandu-se toleranţa strânsa in cazul dimensiunilor funcţionale. Aceste poliţe pot fi montate usor si fortat cu ajutorul clipsurilor, putand ajuta la realizarea rigiditatii de ansamblu, care e una foarte buna. www.Ingeco.ro

Dintre acele utilizari pe care tipurile de rafturi usoare le au, de mentionat sunt arhivarea, deasemeni picking-ul cat si asigurarea infrastructurii de rafturi mobile care sunt longitudinale si asigurarea unei infrastructuri a mezaninelor.

Caracteristici principale ale rafturilor usoare

Dintre aceste caracteristici pe care le au picioarele rafturilor pot fi mentionate dimensiunile de lungime cuprinsa intre 1270, sau 1170 cat si 970 mm cu o latime ce ajunge la 700, 600, pana catre 300 de mm.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>