Proteza dentara si avantajele acesteia – afla totul de la Tinka Smile

by admin 3,531 views0

proteza dentara

proteza dentara

Pentru marea majoritate a persoanelor care nu au reusit sa-si mentina dantura sanatoasa pana la varsta de 40-50 de ani, cea mai buna solutie este proteza dentara. Evident, fiecare pacient este diferit si prin urmare medicul dentist  va fi cel in masura sa propuna o solutie cat mai potrivita, dar si cat mai avantajoasa atat din punct de vedere functional si estetic, cat si financiar. Beneficiile unei proteze dentare sunt multiple, foarte multi pacienti fiind sustinatori ai acestei afirmatii.

Tinka Smile este un cabinet de stomatologie privat din Bucuresti care va asteapta cu servicii complete si cat mai diversificate, printre care si lucrari de proteza dentara. Cu ajutorul specialistilor de aici puteti inlocui spatiile goale cu proteze dentare partiale , totale, felxibile sau chiar fixate pe implant, in functie de ceea ce va doriti si cat sunteti dispusi sa investiti in refacerea zambetului dumneavoastra.

Materialele din care sunt realizate aceste proteze dentare variaza de asemenea, diferentele fiind de natura estetica, dar si financiara. Evident, daca optati pentru un material calitativ, proteza va rezista o lunga perioada de timp si nu veti mai fi nevoiti sa faceti vizite atat de dese medicului dentist. Optiunile sunt numeroase, astfel ca nu va ramane decat sa luati cea mai buna decizie pentru dvs.

Proteza dentara – iata cele mai importante beneficii!

Pentru persoanele care s-au confruntat o viata intreaga cu  probleme dentare, proteza reprezinta un nou inceput, dar si un viitor cu mai putine griji. Proteza dentara reprezinta de fapt un nou set de dinti care va ajuta sa masticati, vorbiti si zambiti cat se poate de natural. Pe langa confort si rezistenta, protezele sunt si deosebit de estetice, astfel ca veti putea zambi din nou fara sa va feriti de camera foto. Prin urmare, oricine sta pe ganduri in ceea ce priveste proteza, trebuie sa inteleaga ca acesata are un efect pozitiv asupra sanatatii fizice, dar mai ales a celei psihologice.

Aceasta solutie inseamna si mai putine vizite la medicul specialist , precum si libertatea de a manca aproape orice, fara dureri sau alte pericole. Odata cu varsta, gingiile se micsoreaza, ceea ce determina sensibilizarea dintilor. O proteza va scapa de orice fel de durere, singurul disconfort resimtit fiind acela din primele saptamani de acomodare, perioada in care organismul incearca sa se obisnuiasca cu noii dinti. In plus, ele sunt flexibile si usor de reglat, ceea ce inseamna ca purtatorii de proteza nu au de ce sa isi mai faca griji.

Alege Tinka Smile si o proteza dentara conceputa cu grija!

Stomatologia este una dintre stiintele care a evoluat continuu, iar protezele dentare nu au fost niciodata mai estetice si confortabile ca acum. De aceea, daca va doriti un zambetu frumos si niste dinti pe care sa-i simtiti ca pe cei naturali, Tinka Smile va poate da o mana de ajutor in ceea ce priveste realizarea unei proteze. In functie de preferinte si buget, veti obtine o proteza dentara de inalta calitate, care va imbunatati calitatea vietii semnificativ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>