Saltele cocos – saltele de buna calitate ce asigura un somn odihnitor

by admin 4,154 views0

Iti doresti sa ai parte de un somn linistit in fiecare noapte? Sa te odihnesti si sa te trezesti plin de energie pentru a face fata activitatilor din fiecare zi? Probabil ar trebui sa iei in considerare inlocuirea saltelei vechi cu o saltea de buna calitate. Renunta la salteaua deteriorata, veche, care si-a pierdut proprietatile initiale si alege din diferitele modele de saltele cocos. Sunt acele saltele care au un strat de cocos ce ofera eleasticitate produsului.

Comanda saltele cocos de la magazinul Noapte Buna

Denumirea apartine unui magazin din Bucuresti care ofera clientilor produse fiabile la un raport optim calitate-pret. Magazinul promoveaza o gama larga de saltele, lenjerii de pat, perne, pilote si huse pentru saltele. In oferta se gasesc si celebrele saltele cocos, produse construite din elemente moderne. Aceste produse sunt fiabile si sunt concepute din materiale de prima clasa. Exista mai multe categorii de astfel de saltele, fiecare model avand specificatii diferite.

Saltea Coco Latex 7 Zone – este alcatuita din doua straturi de latex de grosimi diferite separate intre ele cu un strat de cocos. Salteaua este elastica, moale si antialergica, fiind tratata impotriva acarienilor si microorganismelor. Ofera un somn relaxant si odihnitor. Pentru o mai buna manevrabilitate salteaua este prevazuta cu manere laterale. Saltelele de acest tip au 5 ani de garantie.

Saltea Coco Latex Foam – este o saltea confectionata din latex natural, poliuretan si un strat de cocos. Se aseamana in caracteristici cu modelul anterior prezentat. Aceste saltele au 5 ani de garantie.

Saltea copil cocos – este alcatuita din doua straturi de spuma de poliuretan, iar la mijloc contine un miez din fibra de cocos. Salteaua are doua fete: o fata de vara si o fata de iarna, ambele avand straturi de material antialergic si antitranspirant. Acest tip de saltele beneficiaza de 3 ani de garantie.

Saltea Yoga Latex Cocos – sunt acele saltele care au doua fete de duritati diferite. O fata este rigida si este ideala pentru cei care au probleme cu coloana vertebrala, iar o fata este elastica. Toate materialele care stau la baza saltelelor de acest tip sunt materiale bio. Aceste modele de saltele beneficiaza de pana la 7 ani de garantie.

Alege tipurile de saltele cocos care consideri ca se potrivesc cel mai bine cu nevoile tale. Expertii din cadrul magazinului Noapte Buna te vor ajuta cu mai multe informatii pentru ca tu sa ai garantia ca ai investit in cele mai bune produse.

Investeste in saltele cocos

Ai destul de multe modele de saltele cocos din care sa alegi. Indiferent de alegerea pe care o faci ai garantia ca vei investi intr-un produs fiabil, care iti va asigura confortul mult dorit. Saltelele sunt comode, iar materialele care stau la baza lor sunt moderne. Pentru a analiza oferta completa viziteaza magazinul virtual Noapte Buna. Poti comanda produsele dorite online, direct din magazin. Simplu si rapid te poti bucura de saltele de buna calitate. Pentru informatii aditionale suna la numarul de telefon 0721.359.121. Alege din diferitele modele de saltele cocos, disponibile la cele mai mici preturi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>