Insect killer – dispozitiv care elimina eficient insectele

by admin 4,768 views0

Insectele reprezinta o problema atat in sezonul cald cat si in sezonul rece. Pentru a elimina eficient aceste insecte apeleaza la solutii moderne, solutii care inlatura problema rapid si fara prea multe investitii. Ekommerce Est iti recomanda insect killer, dispozitive electrice capabile sa atraga si sa captureze insectele zburatoare.

Afla mai multe informatii despre insect killer

Exista destul de multe metode prin care poti sa inlaturi insectele, insa nu toate solutiile sunt si eficiente. In foarte multe cazuri produsele inlatura insectele pentru o perioada de timp, insa problema nu este rezolvata definitiv. Insecticidele sunt destul de costisitoare, insa eficienta se observa doar pe moment. Alege o solutie care sa reziste in timp si care sa-ti garanteze inlaturarea intrusilor.

O solutie eficienta vine din partea companiei Ekommerce Est, companie care promoveaza dispozitivul insect killer la un raport optim calitate-pret. Acest dispozitiv functioneaza pe baza de placi adezive si tuburi UV, si are rolul de a atrage si a captura insectele. Tuburile emana o lumina speciala UV ce atrage insectele spre dispozitiv. Placile adezive sunt impregnate cu feromoni si reusesc sa captureze insectele. Dispozitivul este sigur si respecta toate normele legale aflate in vigoare. Pentru a le asigura rezistenta, lampile sunt confectionate din otel inoxidabil. Pentru a putea fi incadrate in orice design, interior sau exterior, aceste lampi pot fi vopsite in diferite culori. Dispozitivul este conceput modern si poate fi montat atat vertical cat si orizontal, avand o procedura de fixare simpla.

Dispozitivele insect killer pot fi montate pe terasele acoperite, in bucatarii, in tot sectorul HoReCa, in zone de servit masa, in livinguri si nu numai. Intretinerea dispozitivului se face fara prea mult efort, suprafetele stergandu-se rapid cu o carpa usor umezita.

Ekommerce Est promoveaza dispozitive insect killer ce beneficiaza de o garantie de 24 de luni, exceptand consumabilele. Pentru a functiona corect placile adezive se inlocuiesc dupa 4-6 saptamani, iar tuburile dupa 12 luni. Bineinteles totul depinde si de gradul de infestare.

Investeste intr-un dispozitiv modern precum insect killer

Daca vrei sa scapi de insectele care ti-au invadat locuinta atunci comanda un dispozitiv insect killer. Este un dispozitiv modern care iti garanteaza eliminarea rapida si eficienta a acestor intrusi. Insectele in general pot produce destul de multe probleme, ca sa nu mai spunem cat pot fi de enervante. In plus pot purta boli grave, pe care le pot raspandi la oameni si animale. Elimina insectele eficient investind intr-un dispozitiv modern. Ekommerce Est iti pune la dispozitie produse de buna calitate, comercializate la cele mai mici preturi. Viziteaza pagina virtuala ekommerce.ro pentru a afla mai multe informatii despre produsele promovate. Oferta este prezentata corect, insa expertii de la Ekommerce Est iti stau la dispozitie cu si mai multe informatii. Pentru a lua legatura cu personalul bine pregatit de la Ekommerce Est suna la numarul de telefon 0724.296.736. Poti comanda dispozitivul insect killer la un pret mai mult decat avantajos. Consumabilele pot fi comandate si ele, tot prin intermediul companiei Ekommerce Est. De acum nu vei mai avea probleme din cauza insectelor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>