Scari din lemn prin Bilavio: metode inedite de amenajare a locuintelor

by admin 4,530 views0

scari din lemn

La fel ca fiecare componenta a locuintei, scara are rolul de a defini personalitatea si stilul casei dumneavostra. In plus, acestea fac legatura dintre doua etaje. Scara interioara este construita din mai multe componente si de accea este bine sa apelati la o echipa de specialisti in executarea celor mai eficiente si sigure scari.

Bilavio este compania care executa lucrari de calitate, oferind scari din lemn de calitate superioara, sigure si functionale. In portofolilul personal al companiei Bilavio exista mai multe modele de scari din lemn din care fiecare client poate sa alega in funtie de preferintele sale.

Scari din lemn sigure

Tipurile de scari din lemn trebuie sa fie montate intr-un mod corect si sigur. In plus, acestea trebuie montate de catre o echipa de profesionisti care au scopul de a executa lucrari de calitate. O scara trebuie sa indeplineasca elemente de simplitate si totodata sa aiba o constructie solida. In plus, nu doar forma si culoarea conteaza la o scara, ci si modul de executie al acesteia.

Variatele tipuri de scari din lemn sunt alcatuite din mai multe componente, fara de care nu ar indeplini siguranta dorita: rampa, treapta, contratreapta, ochiul scarii, vangul si balustrada. Aceste scari din lemn pot avea sau nu stalpi centrali de sustinere. Aceste scari din lemn se deosebesc de restul prin design, forma, culori si stil. Asadar, un design reusit va oferi intregii locuinte un aspect de invidiat.

Modele de scari din lemn interioare

Asadr, tipurile de scari din lemn se incadreaza in mai multe categorii:

  • Dupa modul de executie – cu grinzi de sustinere si console, cu vanguri, fara vanguri, suspendate sau cu ex central;
  • Dupa forma – scari din lemn drepte, scari frante, arcuite / curbate, scari cu vanguri, scari spiralate, scari compacte, etc.

Tipurile de scari din lemn drepte sunt cele mai comune si pot fi directe sau intrerupte de catre o platforma. Scarile frante sunt alcatuite din mai multe segmente care permit schimbarea directiei. Astfel, se realizeaza mai multe scari. Tipurile de scari din lemn arcuite / curbate sunt recomandate pentru a fi instalate in locurile de dimensiuni reduse. Ele sunt montate in sfert de spirala sau in dublu sfert de spirala in functie de posibilitatea de instalare. La tipurile de scari spiralate, canturile sunt orientate spre centrul cercului permitand crearea unui design inedit.

La modelul de scari cu vanguri se folosesc pentru rezistenta bolturi, suruburi si pene din lemn. In ultimul rand, scara compacta reprezinta modelul de scara cel mai ideal pentru a fi montat in mansarda. O scara compacta indeplineste mai multe beneficii, precum: spatiu, durabilitate foarte buna, vangurile sunt foarte groase si au o stabilitate buna. In plus, la genul acesta de scara se pot monta balustrade laterale care asigura o siguranta sporita.

Scari din lemn de calitate superioara prin Bilavio

Bilavio este compania care asigura executia de scari din lemn de diverse modele in functie de preferintele clientilor. Totodata, compania ofera produse de calitate superioara, executate ca la carte de catre o echipa specializata si pasionata de munca pe care o activeaza

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>