Un tânăr din Medgidia s-a autoincendiat in propria mașină

by 485 views0

Tânărul de 25 de ani, originar din Medgidia este absolvent al Universității Maritime din Costanța, și-a dat foc în propria sa mașină, motivul fiind –  un conflict cu tatăl său.

Înainte de a se incendia, tânărul a spus pe pagina sa de socializare într-un live ce are de gând să facă. Din cauza unui conflict puternic cu tatăl săau, acesta a hotărât să se sinucidă.

Bărbatul care a trecut prin zonă a povestit in mediul online, ca – inainte de a se urca in masina si de a o autoincendia – tanarul respectiv si-a abandonat langa autovehicul o parte din bunuri. Martorul a mai adaugat ca victima era in viata atunci cand a ajuns la masina incendiata si i-a cerut apa.

“M-am dus sa vad victima, era arsa complet, constienta, dar abia putea pronunta cuvantul apa”, a scris martorul pe un grup de Facebook. Victima a fost transportata, in stare foarte grava, la Spitalul Judetean Constanta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>