Viteza i-a luat viața, un tânăr de 19 ani a decedat în urma unui accident rutier

by autor 545 views0

Un accident rutier s-a produs în noaptea de luni spre marți la Sibiu, din păcate în urma impactului un tânăr în vârstă de 19 ani a decedat pe loc.

Polițiștii susțin că accidentul s-a produs din cauza neadaptării vitezei.

“Conducătorul automobilului a pierdut controlul asupra volanului și a intrat pe contrasens izbinduse într-un stâlp. În urma impactului un pasager a decedat pe loc, iar șoferul și celălalt pasager sunt grav răniți, tinerii au 19 ani”, a spus Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, conform sibiu100.ro.

La fața locului au intervenit pompierii pentru acordarea primului ajutor.

„Este vorba despre trei bărbați de aproximativ 19 ani, din păcate unul dintre aceștia nu a răspuns manevrelor de resuscitare si a fost declarat decedat. Ceilalți doi bărbați implicați în accident erau conștienți , au primit îngrijiri medicale și au fost transportați la UPU Sibiu politraumatizați”, a declarat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>