A urcat la volan fără permis de conducere

by 554 views0

Politistii de frontiera din cadrul  Sectorului Politiei de Frontiera Oancea efectueaza cercetari cu privire la un barbat depistat in trafic, la volanul unui autoturism, desi nu detinea permis de conducere.In data de 29 august  a.c., in jurul orei 17.00, pe timpul desfasurarii unei misiuni specifice de supraveghere si control in zona de competenta, un echipaj al politiei de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Oancea-I.T.P.F. Iasi a oprit pentru control, pe raza localitatii de frontiera Vadeni – jud. Galati, un autoturism marca Audi, inmatriculat in Romania, condus de cetateanul roman, C.V., in varsta de 19 de ani, domiciliat pe raza judetului Galati.

 Cu ocazia efectuarii controlului, soferul nu a putut prezenta permisul de conducere, fapt pentru care politistii de frontiera au efectuat verificari suplimentare, in urma carora au constatat ca acesta nu a obtinut niciodata dreptul de a conduce autovehicule.
In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care nu poseda permis de conducere.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>