Conflict pe fondul consumului de alcool. Un tânăr din Iași a fost transportat de urgență la spital

by autor 466 views0

Un tanar din Iasi a fost transportat de urgenta la spital dupa ce a fost implicat intr-un conflict violent. Acesta a avut nevoie de ingrijiri medicale dupa ce a fost lovit de mai multe persoane. Din informatiile care au aparut, se pare ca intreg conflictul a izbucnit pe fondul consumului de alcool.

“In cursul zilei de miercuri, la Unitatea de Primire Urgente a Spitalului «Sf. Spiridon» din Iasi a fost transportat un tanar in varsta de 29 de ani, din judetul Iasi. Acesta a fost preluat de catre un echipaj medical, in urma unui apel la numarul unic pentru situatii de urgenta, 112. Atunci când acesta a ajuns la spital, s-a constatat ca avea policontuzie, rezultată în urma agresiunii fizice.  Tânărul a fost implicat într-un conflict violent împreună cu mai multe persoane. Pacientului i-a fost diagnosticat traumatism cranio-cerebral, traumatism cranio-facial, contuzie la nivelul mandibulei si mai multe contuzii. Pacientul a primit ingrijiri in cadrul Unitatii de Primire Urgente si a fost internat pentru a beneficia de tratament de specialitate, pentru a fi tinut sub atenta supraveghere medicala si pentru a fi supus unor investigatii mai amanuntite”, precizeaza medicii Spitalului “Sf. Spiridon” din Iasi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>