Andrei Năstase numeşte persoane în funcţii cheie fără concurs la Poliţia de Frontieră agenţi al KGB-ului şi penalişti

by admin 3,805 views0

Republica Moldova de la independenţă încoace a trecut prin perioade foarte grele cu diferiţi actori politici şi diferite guvernări, cu regret Republica Moldova la ziua de astăzi are cea mai proastă guvernare şi ce-i mai slabi politicieni din istoria sa. Un bun origanizator de proteste care a fost numit la o funcţie strategică în stat motivează Moldovenii de peste Prut să migreze în masă în alte ţări pentru un trai mai decent şi stabil. Desigur bunul organizator de proteste este Ministrul Andrei Năstase care şi-a dezamagit electoratul şi dacă ar fi să aibă alegeri anticipate cred-că nu mai ajunge nici la funcţia de primar.
O altă dezamăgire a cetăţenilor din Republica Moldova este noul Şef al Poliţiei de Frontieră Rosian Vasiloi numit la insitenţa lui Andrei Năstase. Din surse de încredere am primit informaţia precum că Serviciul de Informaţii şi Securitate al Republicii Moldova a refuzat categoric acordarea accesului la informaţie atribuită la Secretul de Stat pe motiv că Rosian Vasiloi este documentat ca agent KGB. Acum totul devine şi mai clar anume Andrei Năstase a numit o persoană în funcţie cheie de stat conform înţelegerilor prealabile a planului Kozac ca să poată manipula şi gestiona accesul pe teritoriul Republicii Moldova aşa cum le dictează conducerea de la Kremlin.
Serviciul de Informaţii şi Securitate a Republicii Moldova a ridicat cartonaşul roşu şi acest aspect este foarte grav, ceea ce însemnă că Rosian Vasiloi nu poate deţine funcţia de Şef a Poliţiei de Frontieră şi nu poate opera cu documente secrete. Anume SIS, deţine accesul la dosarul în care este vizat Rosian Vasiloi ca agent KGB pentru Federaţia Rusă

 


Pentru a muşamaliza cazul şi a feri această ruşine de ochii presei Vasiloi l-a convocat pe Năstase care de curînd a intervenit către SIS pentru a rezolva situaţia dată, între timp Vasiloi a înlăturat în cadrul Poliţiei de Frontieră toţi angajaţii din Serviciului de Protecţie a Informaţiei şi l-a numit acolo sef, contrar legii, pe finul său de cununie – Nichita Veceslav. La rîndul său Finul are sarcina să ţină acestă problemă în secret şi să gasească soluţie pentru ca naşul Vasiloi să deţină acestă funţie.

O altă ispravă a ministrului Andrei Năstase împreună cu agentul KGB de la conducerea Poliţiei de Frontieră este numirea în funcţie de Şef Adjunct al Sectorului de Poliţie de Frontieră la Aerportul Internaţional din Chişinău a domnului Ion Rotaru  – care în 2014 a fost suspendat din funcţie chiar de actualul Secretat de Stat Dorin Purice având funcţia pe atunci de Şef al Poliţiei de Frontieră.

Suspendarea lui Ion Rotaru a fost solicitată chiar de Procuratura Anticorupţie şi imediat pus sub învinuire în baza art. 327 al.1 şi art.362/1 al.2 din Codul Penal (ştirea JurnalTV), ceea ce înseamnă abuz în serviciu si complicitate la organizarea migraţiei ilegale. Ion Rotaru folosindu-se de funcţia sa a organizat împreună cu alţi colegi de ai săi traversarea ilegală a Frontierii de Stat a mai multor cetateni prin Aerportul Internaţional cu documente Româneşti FALSE. Informatii din materialele penale de invinuire al noului Şef Adjunct de la Aerportul Internaţional Chişinău le găsiţi mai jos.
În pofida multor lucruri care se intimplă la Chişinău, Andrei Năstase continua să o de-a în bară cu declaraţii, numiri în funcţie a agenţilor KGB şi persoane certaţi cu legea în funcţii cheie din Republica Moldova.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>