Garanţiile false a Ministrului Andrei Năstase pentru funcţia de Şef al Inspectoratului General de Poliţie

by admin 6,882 views0

Andrei Năstase venit de aproape o lună în funcţia de Ministrul al Afacerii Interne, nu a făcut nimic decât să demită oamenii care nu se subordonează lui şi oamenii care îi încurcă să implementeze schemele de contrabandă la comanda naşului său de cununie Victor Ţopa. Stimaţi moldoveni, stimată diasporă voi chiar credeţi că acest reformator Năstase va face ceva pentru ţara noastră, pentru un viitor mai bun?! Greşiti amarnic, aceast lucru dovedeşte acţiunele sale incompetente pe care le-a intreprins  de când a venit la cîrma Ministerului, adica nu a făcut nimic! Nu vă aminteşte acest Năstase de Iurie Roşca sau Alianţa pentru Integrare Europeană 1,2 începând cu 2009?

Totuşi cel care declara cu vehemenţă că va păstra scaunul de deputat  şi va pleca de la MAI, recunoscând în cercuri restrînse,  că nu face faţă, nu cunoaşte lucrul şi că sistemul este prea complicat pentru el, astăzi a declarat într-o postare pe facebook că rămîne în funcţia de Ministru al Afacerilor Interne. Nimic nou domnulei  Andrei Năstase doar aşa vă faceţi lucru de ministru prin show-uri Televizate, Emisiuni şi Facebook.

Defapt, este pe înţelesul tuturor că funcţia de Ministru îi permite influenţă administrativă foarte mare iar scopul defapt a lui Năstase este de a se răzbuna, de a hărţui oameni incomozi şi a prelua toate schemele de contrabandă.

În redacţia noastră a parvenit un mesaj de la o persoană anonimă care a participat la discuţia între Ministrul de Interne Andrei Năstase şi Şeful Poliţiei de Frontieră Fredolin Lecari. Cel care recent şi-a întors pălăria şi a trecut de partea guvernării actuale care pînă nu demult erau duşmanii societăţii şi îi face cu ou şi oţet. Din cele descrise în mesaj se relatează cum Lecari şi Năstase împart sferele de influenţă şi cum Năstase îi garantează funcţia de Şef al Inspectoratului de Poliţie prin înlocuirea probei scrise ce urmează să aibă loc la data de 9 iulie 2019. La fel Andrei Năstase îi dă indicaţii lui Fredolin Lecari să asgiure buna funcţiune a contrabandei şi să facă schimbul de oameni necesari în aşa mod că să nu aibă nici o legătură cu numele său.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>